reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
U mnie na usg bylo podobne do nikogo 😂 dopiero jak sie urodzil to bylo widac cokolwiek :D
U mnie też do nikogo, bo tylko tyłek ładnie pokazywała. Jak się urodziła cały tatuś. Później się zmieniło. Mówią, że kobieta wie że urodziła, za to facet nigdy nie ma pewności, temu po urodzeniu podobne do tatusia.

Jak mężowi powiedziałam, że kajtek sika do brzucha i te siuśki pije to mi mówi, no chyba Ty tak robiłaś bo moje dziecko na pewno nie pije swojego moczu 🤣
Spoko, mój to jeszcze na odchodne chyba z wrażenia, że w końcu ktoś go wyciąga nasrał mi do brzucha. Przynajmniej nie musiałam się martwić o smółkę. 😂

Obecna dzidzia na prenatalnych pokazała 👍. Później ręce na twarz, i pokaż pośladków.

Znowu jestem głodna. W domu rodzinnym zawsze mam gastrofaze.

Moje dziecko miało ręce w piątki zwinięte jakby była gotowa na walkę i za nic na świecie nie chciała rozewrzeć więc paluchy liczone były w tych piątkach, mały agresor po matce xd

reklama
Spoko, mój to jeszcze na odchodne chyba z wrażenia, że w końcu ktoś go wyciąga nasrał mi do brzucha. Przynajmniej nie musiałam się martwić o smółkę. 😂
To mój przy porodzie 😂 miałam taki szok bo myślałam że to ja i się dziwiłam jak to. Naprawdę miałam taki zong przez chwilę dopóki położna nie powiedziała "smółkę mamy z głowy" i mogłam odetchnąć z ulgą że to nie ja 🙈

Do góry