reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Już coś mnie w żołądku kręci na wymioty, pewnie od tych cudownych tabletek wszystkich "leczniczych", których mam cały arsenał.
Zatem dziś mam już misję 2w1, po pierwsze przeżyć ten dzień w pracy w sposób efektywny i skuteczny (trudne), po drugie nie porzygać się (też trudne). Czemu biednemu to zawsze żwir w dupę, no ja nie rozumiem.
Ded Im Dead GIF by MOODMAN
To masz trudne zadanie, trzymaj się dzielnie w tym nieporzyganiu

reklama
Jest git, chociaż nie powiem, w czwartek zaliczyłam pierwsze wymioty w ciąży i to nie z powodu ciąży, zwyczajnie mój migdałek nie lubi chorób i infekcji. 🤷🏻‍♀️
Myślę, że trzeba by było go wyciąć dla świętego spokoju, ale no to nie jest sprawa na teraz i tak.

Hej, trochę coś tam poczytałam, mam zapierdziel jakiś życiowy, totalny nieogar i mnie to wkur***😏
Czytałam coś o karmieniu, u mnie kp odpada w przedbiegach bo nie lubię, mam złe doświadczenia i takie tam,ale! Czy ktoś może używał laktatora tego co się wkłada na cycochy i sam pracuje? Takie muszle okrągłe? Bo nie ukrywam, szkoda mi tego mojego mleka, a ja zawsze mam rzekę mleka 😏 tak myślę trochę w ten sposób pościągać? W sumie samo się sciaga 🤔
No ale nie znam nikogo kto używał....

A tak co u mnie jeszcze, a no nie zrobiłam nadal pierwszych badań 🤡 skierowanie czeka...nadal nie oddałam krwi na pappe...kuzwa to będzie hardcorowy tydzień 😵‍💫
Zaraz się zbieram na rozpoczęcie roku szkolnego z córa, zaczyna 1 klasę 🥹

Ja znowu widziałam na usg taki sprzęt że no o pomyłce nie mogło być mowy 😁 ale są różne usg, mój doktorek na nfz super, ale sprzęt mu dali taki ze....no 😅
O to prawda, na USG z NFZ ledwo widać było fasolkę a u mojej prywatnie kilka dni wcześniej widziałam i rączki i główkę i nóżki i brzuszek ale w tym samym miejscu też na NFZ w innym gabinecie na usg prenatalnym to już każde żeberko i kosteczkę kręgosłup widziałam raptem dwa tyg później 🤷‍♀️

O to prawda, na USG z NFZ ledwo widać było fasolkę a u mojej prywatnie kilka dni wcześniej widziałam i rączki i główkę i nóżki i brzuszek ale w tym samym miejscu też na NFZ w innym gabinecie na usg prenatalnym to już każde żeberko i kosteczkę kręgosłup widziałam raptem dwa tyg później 🤷‍♀️
Ja wam potem wrzucę dwa zdjęcia prywatnie i nfz z tego samego okresu 😄😆

reklama
Do góry