reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Ja to a i pamiętników, ani zeszytów. Koleżanki zapisywały kiedy dziecko się zaczęło ruszać, Na brzuszek, pełzać, raczkować, pierwsze słowo... I wszystko. Ja nigdy nie miałam takiej potrzeby. Tak samo dziwi mnie ich zachwyt nad ciąża i karmieniem piersią. No niestety ciąża musi być, żeby było dziecko. A kp? Dla mnie super wygoda bo nie musiałam robić mm jak już się udało zacząć karmić i tyle.

Ja to a i pamiętników, ani zeszytów. Koleżanki zapisywały kiedy dziecko się zaczęło ruszać, Na brzuszek, pełzać, raczkować, pierwsze słowo... I wszystko. Ja nigdy nie miałam takiej potrzeby. Tak samo dziwi mnie ich zachwyt nad ciąża i karmieniem piersią. No niestety ciąża musi być, żeby było dziecko. A kp? Dla mnie super wygoda bo nie musiałam robić mm jak już się udało zacząć karmić i tyle.

No nie mów, że się nie rozpływasz nad dzidzidzibulusiem kręcącym się w mamusinym brzusiu!

@Hermeneg a co Ty tam za pamiętnik ciąży masz? Jakiś konkretny?
Bo mi w robocie jak mnie namawiali na L4, a ja mówiłam, że nie będę miała co robić na zwolnieniu to mówili żeby pamiętnik ciąży prowadzić. 🤪
Ale jakoś mnie to nie przekonuje, bo to dla kogo pamiętnik? Że dziecko potem ma to czytać? 😂
I co mam tam pisać? Że mi się chce wymiotować, albo że mam zgagę lub jestem głodna bo jedyne co w siebie dałam radę wepchnąć to kisiel? xD

Osobiście bardzo lubię notować, swojego czasu miałam fazę na Bullet Journal i lubię takie notesiki, planery i wszystkie pierdoły z tym związane 🤣🤣
Bardzo żałuję, że nie miałam takiego te 9 lat temu 😅

Mam taki ale jest duży

Zobacz załącznik 1719097

Jak doczekam ciąży to nie wiem czy sobie nie kupię poniższego bo ma fajny zeszytowy format 🥹

Zobacz załącznik 1719098
Ale bujo notesy pamiętniki i inne zeszyty to taaaaak, kocham 🥰

reklama
Do góry