Klemensa
Fanka BB :)
Poczekaj, zacznie xdMi na l4 nie zapierdziela![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poczekaj, zacznie xdMi na l4 nie zapierdziela![]()
Jak coś to polecam magnez chelatowany z aliness, u mnie działa superNo takie dwie mocniejsze kawy w ciągu dnia, nie wiem ile tam tego mi wchodzi do kubeczka, myślę że z 600ml suma summarum bo mam duży kubek.
Jak coś to polecam magnez chelatowany z aliness, u mnie działa super
A ja dla Kajtka też mam torbę! Kupiłam mu, oczywiście, wbo w co innego.
Biedne dziecko, matka misiami tylko obznaczyła wszystko.Nie no. Mam bodziaki też w zwierzątka lasu i uwaga, w jeże.
![]()
Też mam w zwierzątka ubranka ale walizkę specjalnie nam kupiłam różową, taką że jak otwierasz to masz dwie częściA ja dla Kajtka też mam torbę! Kupiłam mu, oczywiście, wbo w co innego.
Biedne dziecko, matka misiami tylko obznaczyła wszystko.Nie no. Mam bodziaki też w zwierzątka lasu i uwaga, w jeże.
![]()
Bo pierwsze tygodnie sie ciągną niemiłosiernieMi na l4 nie zapierdziela![]()
O nie to ja zdecydowanie wolę widzieć swoje stopy, mieć więcej energii, móc jeść jak człowiek i w ogóleTo mi z synem ciąża się mocno dłużyła, pamiętam jak sprawdzałam sobie codziennie w aplikacji, co tam ciekawego słychać, czego się spodziewać itp., liczyłam każdy kolejny tydzień. A teraz obowiązków jest dużo więcej i oprócz tych kilku pierwszych dni, kiedy myślałam o ciąży non stop, to teraz już mi czas zapierdziela. Ale to dobrze, chciałabym już być w 2 trymestrze i czuć ruchy.
Natomiast ja ogólnie w ciąży czuję się dobrzePóźniej jak już jest duży brzuch to wiadomo, wchodzą jakieś bóle spojenia, rwy kulszowe, ogólnie nie jest tak kolorowo. Ale tak czy siak nie czuję się jakoś mocno ograniczona, mogłabym częściej być w ciąży
![]()