penguinlicious
Moderator
O, a gdzie?Fila wsuwane kupiłam, polecam xd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O, a gdzie?Fila wsuwane kupiłam, polecam xd
Mój mąż też o tych pomyślał w pierwszej kolejności. Dzisiaj łaziłam po 3xC, to jutro zajrzę do Dajeszmana, może będę miała szczęście i uda się przymierzyć@penguinlicious obczaj sobie Skechers Slip Ins, one są przystosowane do zakładania bez schylania. Zapiętki są takie sztywne i trochę dłuższe, przez co przy zakładaniu zastępują łyżkę do butów. Stacjonarnie widziałam je bodajże w Deichmannie.
W Deichmann jakaś promke mieli i dorwałam. Niby mają wiązanie ale ono jest jakby na stałe i tylko wsuwasz tego buta na stopę. Nosze non stop a ja już końcówkaO, a gdzie?
U nas w nocy była burza, ale to taka, że aż jasno było, tak się błyskało co chwilę. Grzmotów mało, ale błyski cały czas. I ściana wody.Ja dostałam alert. Na zewnątrz była takie ostre kolory, że byłam pewna że będzie gradobicie. Nawet kropla nie spadła. Cisza i spokój. Ja lubię burze. Od dziecka zawsze siedziałam w oknie i oglądałam.
Jestem oddalona od Ciebie o 60 km i u nas było ostra burza.U nas w nocy była burza, ale to taka, że aż jasno było, tak się błyskało co chwilę. Grzmotów mało, ale błyski cały czas. I ściana wody.