Angiee
Fanka BB :)
No to tak wiesz...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to tak wiesz...
Wymyślili jeszcze jakieś badania i zobaczymy co dalej, do tej pory było ok ale akurat jak weszli z obchodem to zaczęło pikać jak wściekłe bo mała się bawiła w bokseraNo to tak wiesz...Ale jak się sytuacja uspokoiła to raczej puszczą do domu
Jedną część lubię drugiej nie lubię więc nie daję żadnej reakcji@Angiee czasem ludzie maja w sobie duzo nietaktu i postanawiaja o tym poinformowac caly swiatale nie przejmuj sie, ciezko od takich ludzi uciec, bo sa wszedzie
@Klemensa nie zdziwilabym sie, jakby zatrzymali na dluzsza obserwacje, a za kilka dni powiedzieli - to dzialamyale zycze Ci tego, zebys odsapnela jednak jeszcze chwile w domu przed cala akcja
![]()
Eej! Ja jako wieloródka, pewnie zamiast fałdy będą miała od razu brzuchol Wielki jak bomba bo jeszcze po ciąży z synem przez 2 lata mi nie zszedłEj, serio. On na początku jest fałdką.![]()
52 kg to nie jest dużo, jeszcze rozmiar xs! Ale wiem co czujesz bo ja też raczej drobna a tycie to jest jedna z moich większych obaw.Wiecie .... Ja to się boje tycia w ciąży ...
Poprzednio miałam 30 kg do przodu (wiadomo wody, dziecko odeszło trochę) jednak przytyłam dużo i mi to zostało na plus bo ważę teraz 52 kg. Jak ja mam taką tendencję do tycia w ciąży to jak dojadę do 80 to ja nie wiem.
Ostatnio sweterki sobie kupiłam fajne XS . Jeden taki piękny na odkryte ramiona, ciekawe kiedy założę xD