Lwica1410
Fanka BB :)
Prawie 5A tak długo się starałaś o pierwsze dziecko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prawie 5A tak długo się starałaś o pierwsze dziecko?
Prawie 5
Oj dziewczyno idz po sklepach pojeździjA ja mam do was pytanie z innej beczki.
Bo u nas w domu mały remoncik, tj chcę powoli się wziąć za ogarnianie pokoju, tzn biura mojego... Więc małe przemeblowanie. Chciałam kupić kanapę rozkładaną.
No i mąż mój śmiertelnoe obrażony jest na kanapę w salonie (bo mu tam ciasno) i chciałby narożnik nowy. Powstał zatem pomysł, kanapę do biura, a narożnik nowy kupić do salonu...
Polecacie zatem jakiś narożnik? Słucham opinii.![]()
Przepraszam, że leję, ale ja to wszystko widzę oczami wyobraźniOj dziewczyno idz po sklepach pojeździjto trzeba usiąść, położyć się, dopasować pod sobie
no i wymiarowo pod salon, polecjaki chyba sie tu nie zdadzą
Ja bardzo żałuję, że mamy narożnik. Teraz bym wzięła coś innego. Były przemeblowania, różne kombinacje, teraz na środku salonu jest plac zabaw dziecka a narożnik nie wszędzie pasuje, bo w naszym nie da się inaczej ustawić boków, niż tak ja było na początku. Jak już narożnik to z możliwością zmiany stron. Bardzo lubię regulowane zagłówki.A ja mam do was pytanie z innej beczki.
Bo u nas w domu mały remoncik, tj chcę powoli się wziąć za ogarnianie pokoju, tzn biura mojego... Więc małe przemeblowanie. Chciałam kupić kanapę rozkładaną.
No i mąż mój śmiertelnoe obrażony jest na kanapę w salonie (bo mu tam ciasno) i chciałby narożnik nowy. Powstał zatem pomysł, kanapę do biura, a narożnik nowy kupić do salonu...
Polecacie zatem jakiś narożnik? Słucham opinii.![]()
Zanim zaczęłam odwiedzać różnych lekarzy, to w sumie się nie zabezpieczyliśmy. Też nie do końca śledziłam swój cykl itp. to się zaczęło później, jak nie wychodziło. Więc nawet można powiedzieć że nieco dłużej.Długo fest. To Ty weteran staraczkowy jesteś.![]()