reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
No już te najgorsze ciążowe objawy CHYBA minęły, ale teraz mnie covid dopadł wiem umieram po raz drugi...
W poniedziałek mam prenatalne więc powinnam płeć poznać 😊

Trzymam kciuki, że się dowiesz bo ja nie dowiedziałam się i na ostatnim zwykłym usg, mam czekać do połówkowych żeby wtedy poznać werdykt. 🤣

Trzymam kciuki, że się dowiesz bo ja nie dowiedziałam się i na ostatnim zwykłym usg, mam czekać do połówkowych żeby wtedy poznać werdykt. 🤣
Wiesz co ja u tego lekarza na pierwszych prenatalnych zawsze wiem 😄 więc liczę że tym razem też, choć dużo bardziej liczę na dobre wieści że wszystko jest ok...

Kurde, zdążyłam ugotować zupę, zjeść i jeszcze upiec rybę i zjeść, Kajtek przejedzony jak na jakieś święta. 🤣 Siedzę przed kompem i już ledwo oddycham. 🤣 ma ka bra
A jak i Ciebie kochana ? Jak się czujesz ? Wiadomo już jaka płeć ? 😊

Edit: doczytalam, że jeszcze nie wiesz 😁

reklama
A jak i Ciebie kochana ? Jak się czujesz ? Wiadomo już jaka płeć ? 😊

Edit: doczytalam, że jeszcze nie wiesz 😁

Miałam usg w zaczętym 16 tc to lekarz kręciła głową, że serio nie jest w stanie stwierdzić z dużym prawdopodobieństwem na podstawie wyrostka, a nie chce żebym potem była zdziwiona, że jest inaczej jednak. 😂

Do góry