reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Miałam usg w zaczętym 16 tc to lekarz kręciła głową, że serio nie jest w stanie stwierdzić z dużym prawdopodobieństwem na podstawie wyrostka, a nie chce żebym potem była zdziwiona, że jest inaczej jednak. 😂
U mnie się za każdym razem sprawdziło, a ten doktorek mi kiedyś powiedział, że jak nie jest pewny to nie mówi, ale on ogólnie sprawia wrażenie mega kompetentnego lekarza, mimo że w sumie mam u niego jedynie prenatalne, no ale już trochę tam razy byłam 😆

reklama
Mi to zasadniczo obojętne, imiona mam wybrane i dla niej i dla niego tak czy siak, ciuchy będą nosić bez aut/księżniczek... wózek, fotelik, łóżeczko planuję w neutralach jak i wszystko inne... 😂

Ja w ciazy tez bralam tylko chlopiece :D tak czulam i tak musialo byc :D
Za to teraz w ciazy nie jestem a ogladam tylko dziewczece 😂 chcialam dzisiaj w sklepie kupic cos „na rozruch” ale bylismy z mlodym wiec odpuscilam 😂 za to rozwalil mnie ostatnio, powiedzial, ze na 12 urodziny chce dostac brata (mysle, ze z siostry tez sie ucieszy 😅) i biedny, nieswiadomy nie wie, ze dokladnie tak jest w planach 😂

Ja w ciazy tez bralam tylko chlopiece :D tak czulam i tak musialo byc :D
Za to teraz w ciazy nie jestem a ogladam tylko dziewczece 😂 chcialam dzisiaj w sklepie kupic cos „na rozruch” ale bylismy z mlodym wiec odpuscilam 😂 za to rozwalil mnie ostatnio, powiedzial, ze na 12 urodziny chce dostac brata (mysle, ze z siostry tez sie ucieszy 😅) i biedny, nieswiadomy nie wie, ze dokladnie tak jest w planach 😂
Ja mam ten problem, że mi faza na kokardy, róże i falbanki przeszła totalnie, jak kupuje córce tejej wymarzone ciuszki to zygam tęcza, więc jak będzie córka to cóż...piłka nożna i beże 🤣

Przez mysl mi ostatnio przechodzi, zeby zaczac sie starac miesiac wczesniej tzn od nastepnego cyklu 🙊 z jednej strony nie schudne ile chce, co moze byc problematyczne, a z drugiej ze 4 kg w ta czy w druga… to taka mala ilosc juz… chyba za bardzo mnie cisnie juz 🙄

Przez mysl mi ostatnio przechodzi, zeby zaczac sie starac miesiac wczesniej tzn od nastepnego cyklu 🙊 z jednej strony nie schudne ile chce, co moze byc problematyczne, a z drugiej ze 4 kg w ta czy w druga… to taka mala ilosc juz… chyba za bardzo mnie cisnie juz 🙄
Ja bym zaczęła szybciej bo to nie jest powiedziane że się uda od razu 😅

reklama
Do góry