reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Zreszta, w ciazy diete i tak bede musiala trzymac, bo jak jakims dziwnym cudem nie wyjdzie mi cukrzyca, to chociaz dieta utrzymam brak insuliny, wiec licze, ze moze tym razem nie przygazuje do 24 kg na plus 😂

reklama
My imię dla córki wybieraliśmy jak już była w domu. Teraz też już płeć znamy, ale nawet się nie zastanawiamy nas imieniem.
Ja za to postanowiłam zrobić trochę porządku w ubraniach po córce. W sumie te co ja kupowałam to głównie motywy leśne że tak powiem. Za to mam cały worek sukienek nigdy nie założonych przez nią. Większość po bratanicy. Bratowa to bardzo szczęśliwa, że się pozbyła. Bo jej leżało troche w piwnicy i miejsce zajmowało.

Ja sie jeszcze w kokardy nie wyzylam, wiec mysle, ze jak juz sie uda to bedzie moooooocno 😂
No ja właśnie już od 18 lat 😅
Był wielki szal na piękne ciuszki, falbany i nie powiem nadal mi się to podoba ale w stonowanych kolorach 😄
Np jak wejdę do sinsay to zaraz wychodzę bo mam oczoplas, ale jednak mojej 7 latce kupuje to co chce, czyli jakieś stitche czy inne kocie domki gabby😆

Przez mysl mi ostatnio przechodzi, zeby zaczac sie starac miesiac wczesniej tzn od nastepnego cyklu 🙊 z jednej strony nie schudne ile chce, co moze byc problematyczne, a z drugiej ze 4 kg w ta czy w druga… to taka mala ilosc juz… chyba za bardzo mnie cisnie juz 🙄
Ja nie schudłam przed za to w ciąży owszem, najpierw schudłam 🤣

No ja właśnie już od 18 lat 😅
Był wielki szal na piękne ciuszki, falbany i nie powiem nadal mi się to podoba ale w stonowanych kolorach 😄
Np jak wejdę do sinsay to zaraz wychodzę bo mam oczoplas, ale jednak mojej 7 latce kupuje to co chce, czyli jakieś stitche czy inne kocie domki gabby😆
Ja sie wyzywalam na bratanicach, bo trafily sie 3, ale nie chcialam rodzicom bardzo wchodzic w parade, wiec tylko lekko :D czuje niedosyt 😂 za mlodego ja wybieralam oczywiscie, ale potem nie ma zmiluj, najpierw psi patrol, sonic, minionki, wszystko bylo grane! :D
Ja nie schudłam przed za to w ciąży owszem, najpierw schudłam 🤣
Tak mi mow! :D na to licze, tym bardziej ze bede trzymac sie mocno, bo insuliny chce uniknac za wszelka cene, jak juz nie bedzie wyjscia to oczywiscie, ale zrobie wszystko, zeby opoznic ten proces :D oj milo by bylo za duzo nie przytyc :D

Ja sie wyzywalam na bratanicach, bo trafily sie 3, ale nie chcialam rodzicom bardzo wchodzic w parade, wiec tylko lekko :D czuje niedosyt 😂 za mlodego ja wybieralam oczywiscie, ale potem nie ma zmiluj, najpierw psi patrol, sonic, minionki, wszystko bylo grane! :D

Tak mi mow! :D na to licze, tym bardziej ze bede trzymac sie mocno, bo insuliny chce uniknac za wszelka cene, jak juz nie bedzie wyjscia to oczywiscie, ale zrobie wszystko, zeby opoznic ten proces :D oj milo by bylo za duzo nie przytyc :D
No ja schudlam 3kg potem troche przytyłam potem miałam miesiac czy dwa na 0 i teraz na koniec to mam jakas może dyszkę łącznie do pożegnania z czego 3 to bobo na ten moment zobaczymy jak dalej

reklama
Czyli pewnie trzymaja Was juz do konca.. albo jakims cudem faktycznie puszcza na koniec tygodnia, co by dobrze bylo..

Dobry, licze na to, ze ten piatek bedzie dobrym piatkiem…

Do góry