reklama
Serio? Ja w każdej 15-16 tydzień....To ja bym obstawiała jednak jelita17tc w pierwszej ciązy to raczej się tak nie wyłapuje. Ja w 20-21tc czulam i wszyscy mi mowili, że mwga wczesnie.
Roma_ntiko
Fanka BB :)
Przechodziłam dzisiaj przez avenide i poważne marzyłam o kebabie. Jutro idę na krzywą, to może po niej sobie zrobię przyjemnośćMy w Poznaniu testujemy zazwyczaj jakieś fancy kraftowe kebaby ale ja bym zjadła takiego chamskiego z sosem mieszanymBoże święty, teraz będzie za mną chodził

Roma_ntiko
Roma_ntiko
Ja w pierwszej w 16 tygodniu, tutaj to właśnie miałam wrażenie że coś mnie tam skubie od 14, a tak wyraźnie to koło 15-16 teżSerio? Ja w każdej 15-16 tydzień....
loumarie
Nasze babcie opowiadaly ze tradycja bylo ubieranie choinki w wigilie, a my bedziemy wnukom opowiadac, ze trzeba bylo jechac na drwala do maka![]()
Najgorszy burger, o Jezu.
Peppcia
Facet przywrócił mi wiarę w ludzi dosłownieTo masz pewność, że chemia nie było![]()

Kaalaa
W sumie nie odpisalam, ja pierwsze tez poczulam w 16, polozna mi nie wierzyla, ale potem czulam bardziej regularnie i tak samo ale mocniej, to wpisala ten 16 tydzien do karty
16 grudnia, pamietam jak dzis
A prawko robilam dopiero w okolicach 30, najlepsza decyzja jaka podjelam!
reklama
Roma_ntiko
Ja zrobiłam za wcześnie przez presję i kij mi w oko bo totalnie gotowa nie byłam, zdałam bez problemu, ale nie jeździłamW sumie nie odpisalam, ja pierwsze tez poczulam w 16, polozna mi nie wierzyla, ale potem czulam bardziej regularnie i tak samo ale mocniej, to wpisala ten 16 tydzien do karty16 grudnia, pamietam jak dzis