reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Tak mi jakoś zaczęło chodzić po głowie.

Boli mnie głowa i nie mogę spać,
chociaż dokoła wszyscy już posnęli,
nie mogę leżeć a nie mogę wstać,
parę lat życia darmo diabli wzięli.

O 3 to nie dziwie sie, ze zaczelo chodzic po glowie :D mam nadzieje, ze mimo wszystko jako tako spalas i dasz dzisiaj rade :)

Ja od dawna mam problemy ze spaniem. Już się przyzwyczaiłam. Kiedyś łykałam różne tabletki, ale takie bez recepty na wiele się nie zdały. Osobno dużo snu miałam jakieś 4 lata temu jak chorowałam i prawie 2 tygodnie miałam temperaturę koło 39. Głównie wtedy spałam 😅

Ja od dawna mam problemy ze spaniem. Już się przyzwyczaiłam. Kiedyś łykałam różne tabletki, ale takie bez recepty na wiele się nie zdały. Osobno dużo snu miałam jakieś 4 lata temu jak chorowałam i prawie 2 tygodnie miałam temperaturę koło 39. Głównie wtedy spałam 😅

A melisa na noc?

reklama
Kurde zajechalabym sie w takim trybie… moze chociaz cos co niewiele dziala, ale jednak troche moze wspomoc?
No i nie dziwie sie, ze wtedy spalas, organizm najlepiej regeneruje sie przez sen

Do góry