reklama
Lady Strejser
Aktywna w BB
KaszubyKuwa! Skąd u Was tyle śniegu było, ja się pytam ?
U Nas wiecznie tyle jakby kot nasrał![]()

Ale ostatnie 2/3 Lata jest tak ,że w grudniu plucha i szaro,w styczniu dwa tygodnie ładna zima i śnieg a później znowu szlapa.
Lwica1410
Fanka BB :)
Taaaa pamiętam takie zimy. Jak śniegu było powyżej płotu, trzeba tło chociaż ścieżkę wykopać żeby wyjść z domu do sklepu czy szkoły. Wszędzie usypane gory ze śniegu. Pamiętam jak raz zamknęli szkole bo było za zimno i zbyt dużo śniegu. Radość trwała krótko, bo okazało się, że trzeba to odrabiać w soboty.Wiecie co ? Jak my byłyśmy młode gówniary to śniegu po pachy było dosłownie, można było się w zaspy rzucać. Bałwana jak się zrobło to stał z miesiąc dobry. Fajnie ślizgawki z górek i wgl.
A teraz tak się klimat zmienił, że jeszcze trochę to palmy w Polsce wychodujemy i święta na rynku pod palmami![]()
Lady Strejser
Aktywna w BB
Ja pamiętam,gdy jakoś w styczniu ok 11 lat temu był orkan Ksawery - dwumetrowe zaspy śnieżne, słońce i mróz. Niby fajnie ale dla kierowców to była tragedia, niebezpiecznie na drogach 

kami1094
Janka, Ty gówniarzu!Kaszuby
Ale ostatnie 2/3 Lata jest tak ,że w grudniu plucha i szaro,w styczniu dwa tygodnie ładna zima i śnieg a później znowu szlapa.
Zobacz załącznik 1724207Zobacz załącznik 1724208

93kora
Moderator
A to też pamiętam, w soboty do szkoły hahTaaaa pamiętam takie zimy. Jak śniegu było powyżej płotu, trzeba tło chociaż ścieżkę wykopać żeby wyjść z domu do sklepu czy szkoły. Wszędzie usypane gory ze śniegu. Pamiętam jak raz zamknęli szkole bo było za zimno i zbyt dużo śniegu. Radość trwała krótko, bo okazało się, że trzeba to odrabiać w soboty.

Lauritaa
Moderator
Ja sie zastanawiam nad 3 dzieckiem, ale nigdy nie bylam tak nie zdecydowana
Na ten moment to chyba mąż chce bardziej niz ja. Na pokladzie mam 4 letnią corkę i 1 rok i 8 miesięcznego synka. Mam zamiar lada moment isc do pracy i wszystko by poszło na marne
Na ten moment to chyba mąż chce bardziej niz ja. Na pokladzie mam 4 letnią corkę i 1 rok i 8 miesięcznego synka. Mam zamiar lada moment isc do pracy i wszystko by poszło na marne

Klemensa
Ja śpiewam hiszpańskie ale zaczynam w listopadzie xdA jak ubiera choinkę to losowo śpiewa kolędy. Ja co roku gdzieś tam chodzę po domu, jest cisza, cisza a tu nagle na cały dom - BÓÓÓG SIĘ ROOOOOODZI![]()
Taki ma repertuar, że mi uszy rokrocznie więdną... bo jeszcze śpiewa to jakby był kotem, któremu ktoś na ogon nadepnął![]()
reklama
Lady Strejser
Aktywna w BB
Musicie to przedyskutować. Jeżeli masz możliwość wrócić do pracy i chcesz tego to warto spojrzeć na swoje potrzebyJa sie zastanawiam nad 3 dzieckiem, ale nigdy nie bylam tak nie zdecydowana
Na ten moment to chyba mąż chce bardziej niz ja. Na pokladzie mam 4 letnią corkę i 1 rok i 8 miesięcznego synka. Mam zamiar lada moment isc do pracy i wszystko by poszło na marne![]()
Mężowi łatwiej spojrzeć na posiadanie 3 dziecka bo "znika" chamsko mówiąc - na kilka/kilkanaście godzin do pracy a z dziećmi jesteś Ty

nie oceniam broń Boże,nie znam Waszej historii, sytuacji- ale faceci czasami patrzą na to wszystko z boku i nie liczą się z tym ,że mama też chciałabym wyjść do ludzi.
Ja np jestem narazie uwiązana w domu bo nie mam nikogo do pomocy przy dziecku,żebym mogła wrócić do pracy a mam takie godziny na zmianach ,że nie kalkulują się totalnie z przedszkolem młodej

Także myślę,że warto to wszystko przemyśleć bo wiadomo,że posiadanie dzieci to dla większości ludzi ogromny dar ale też i poświęcenie
Trzymajcie się ciepło