loumarie
Fanka BB :)
Przeciez to jest nadal na bogato!sam ryz z parowkami i keczupem to rozumiem, ale warzywa i fix?!
O zesz![]()
Wiesz jaka smakówa z tym fixem? Oesu. To było naprawdę dobre
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Przeciez to jest nadal na bogato!sam ryz z parowkami i keczupem to rozumiem, ale warzywa i fix?!
O zesz![]()
A jak jakbym wylicytowała to kazałbym im grać jak w miodowych latachPodobno prywatnie to Ci aktorzy sie nie znoszą, kunszt aktorski w takim razie
Ale nie będzie takiej licytacji pfffffTaki kabaret w domu miec to i ja bym chciala![]()
Po zdjęciu widać, że nie mały wydatek Was czeka. PowodzeniaAle nie będzie takiej licytacji pfffff
Z resztą ja mam na co teraz kasę wydawać XD .
Nie wiem czy się chwaliłam ale mówiłam, że musimy chatę zmienić ? Mówiłam
To zmieniamy. Całkowicie do remontu jest od stolarki okiennej, podłogi, sufity no wszystko dosłownie. Ma duży metraż i jednego pokoju zrobimy 2 ścianka przedziałową bo pokój duży jak nasza obecna chata.
A łazienka kurrrrczaki morskie trzeba włożyć liczymy ze 30 kloca minimum.
O zdjęcie kuchni np, kuchnia duża i musi taka być.
Ale czad! No kasy to Wam pojdzie, ale bedzie potem pieknie! Grunt zeby doprowadzic do deweloperki, potem idzie standardowoAle nie będzie takiej licytacji pfffff
Z resztą ja mam na co teraz kasę wydawać XD .
Nie wiem czy się chwaliłam ale mówiłam, że musimy chatę zmienić ? Mówiłam
To zmieniamy. Całkowicie do remontu jest od stolarki okiennej, podłogi, sufity no wszystko dosłownie. Ma duży metraż i jednego pokoju zrobimy 2 ścianka przedziałową bo pokój duży jak nasza obecna chata.
A łazienka kurrrrczaki morskie trzeba włożyć liczymy ze 30 kloca minimum.
O zdjęcie kuchni np, kuchnia duża i musi taka być.
Ogólnie to jest tak.Po zdjęciu widać, że nie mały wydatek Was czeka. Powodzenia![]()
My tzn mój J ma także że odkłada miesięcznie jakąś sumę pieniędzy , dzysys ja bym wszystko na raz wydałaAle czad! No kasy to Wam pojdzie, ale bedzie potem pieknie! Grunt zeby doprowadzic do deweloperki, potem idzie standardowo![]()