reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Nie obejrzę, mialam na żywo w domu rodzinnym 🤐 dobrze że od dawna gryzie piach
Ja też miałam to z ojcem, wiem dobrze przez co przechodziłaś, niestety 😥
Kiedyś był tak pijany, że zadzwoniłam na policję a on na drugi dzień wyszedł i mówi do mnie "nie jesteś już moją córką bo tylko ku*** dzwonią po policję " . Także ten ....

Ja nawet nie wiem czy żyje, nie widziałam go odkąd moja siostra rok skończyła a dzisiaj ma już 21 lat. I szczerze koło ch*** mi to lata 😁.

reklama
Hej dziewczyny! Postanowiłam po latach wrócić na te forum. Dobrze je wspominam. 😊 Kiedyś byłam wieloletnią staraczką, niestety bez skutku, mama 5 aniołków. Ale obecnie chyba mogę nazwać się świeżą staraczką, albo odświeżoną. 😅 Od 3 lat z obecnym partnerem, od pół roku zaczęliśmy próbować. Mogę dołączyć? 😊
Śmiało, może którąś z Nas będziesz kojarzyła 😁

Tutaj sobie o wszystkim rozmawiamy, dosłownie a osobny jest wątek staraczkowy jakby co 🙃

Tak mi przykro, ze musialyscie przez to przechodIc za dzieciaka :( to ogolnie niesprawiedliwe, ze tacy ludzie nie dosc, ze niszcza zycie sobie to jeszcze wszystkim wokol…

No właśnie sama jestem ciekawa czy natrafię na znajome nicki albo historię. Ja to byłam na staraczkach już jakoś w 2017r. Trochę czasu minęło. 😅

Ja też miałam to z ojcem, wiem dobrze przez co przechodziłaś, niestety 😥
Kiedyś był tak pijany, że zadzwoniłam na policję a on na drugi dzień wyszedł i mówi do mnie "nie jesteś już moją córką bo tylko ku*** dzwonią po policję " . Także ten ....

Ja nawet nie wiem czy żyje, nie widziałam go odkąd moja siostra rok skończyła a dzisiaj ma już 21 lat. I szczerze koło ch*** mi to lata 😁.

Dobrze, że koło przysłowiowego wuja Ci to lata, gorzej jakbyś jeszcze brała do bani cudzy alkoholizm.

Hej dziewczyny! Postanowiłam po latach wrócić na te forum. Dobrze je wspominam. 😊 Kiedyś byłam wieloletnią staraczką, niestety bez skutku, mama 5 aniołków. Ale obecnie chyba mogę nazwać się świeżą staraczką, albo odświeżoną. 😅 Od 3 lat z obecnym partnerem, od pół roku zaczęliśmy próbować. Mogę dołączyć? 😊
Hej hej, rozgość się i powodzenia!😁

reklama
Do góry