reklama
Klemensa
Fanka BB :)
Niech Ci tyłka nie zawracają dziadyNie dostałam wiadomości z robo aż cały 1 dzień (!), bo dziś dostałam.
Wow, no jestem pod wrażeniem.![]()
niezapominajka876
I jak ci na tych fajnych wakacjach l4?Nie dostałam wiadomości z robo aż cały 1 dzień (!), bo dziś dostałam.
Wow, no jestem pod wrażeniem.![]()
loumarie
I jak ci na tych fajnych wakacjach l4?![]()
Czy ja wiem czy fajne. Byłam dziś w przychodni. Jutro dzwonię do kardiologa o te badania. Odbębnię kardiologa to mam iść do neurologa z papierami od kardiologa. Potem do laba porobić te nowe skierowania. Potem w zębach muszę to wszystko pozanosić do lekarz... I takie to wakacje.
loumarie
Ale za to wczoraj zdążyłam ogarnąć wyprawkę apteczną, bo chcę spakować sobie walizę z końcem grudnia po 3 prenatalnych, spakować też i męża. Muszę zorganizować sobie położną do porodu więc telefon w łapę i wycieczka po umowę... No takie właśnie wędrówki ludów pod znakiem grudnia, chcę mieć w styczniu relatywny spokój ...
reklama
loumarie
No cala resztawszystko juz jest?
No pod względem zakupowym to zostały mi głupoty juz bardziej, z kategorii... nie wiem na ile to potrzebne + moje jakieś znaleziska.
Co mi zostało to tak naprawdę ewentualny laktator (ale nie wiem czy będę bawić się w ściąganie bo nie nastawiłam się ani na kp ani na kpi ani na mm, będę iść na zywiol), monitor oddechu (to bankowo kupię), ewentualny śpiworek do gondoli (ale nie wiem czy opłaca mi się na koniec lutego brać bo równie dobrze założę kombinezon miś i przerzucę go grubym kocykiem