reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Dobra byłam na wizycie, bez bicia się przyznaje.
Dzieiaj strzeliło równo 17+0. Młody waży 300 go i ma 15 cm ❤️. Czas zaprzestać tych fast foodów 🤣🤣
O maj gad! Mój 19+6 dopiero miał 300😂
A tam - a będzie wył mi w domu, a będzie wył mi na wyjeździe to na jedno wychodzi 😁 najwyżej inni będą słuchać, hehe 🤪 Ja mogłam całe życie cudzych dzieci słuchać, to dla mnie inni mogą słuchać moich 😁
mam takie samo podejście i już dwa wyjazdu zaplanowane z bobasem na wakacje. Znajomi chwytają się za głowę - jak to z 4 miesięcznym dzieckiem samolotem, ZOBACZYCIE że nigdzie nie polecicie, będzie płakał, etc. A niech se płacze, wole żeby płakał w Grecji niż w Polsce.

O maj gad! Mój 19+6 dopiero miał 300😂

mam takie samo podejście i już dwa wyjazdu zaplanowane z bobasem na wakacje. Znajomi chwytają się za głowę - jak to z 4 miesięcznym dzieckiem samolotem, ZOBACZYCIE że nigdzie nie polecicie, będzie płakał, etc. A niech se płacze, wole żeby płakał w Grecji niż w Polsce.
Do Grecji szybciutko. Zanim się jorgnie, że wywieziony został to już na ziemi greckiej będzie luksusowo szlochał, a nie na pokładzie :D To częsty kierunek dla małych dzieci.

Do Grecji szybciutko. Zanim się jorgnie, że wywieziony został to już na ziemi greckiej będzie luksusowo szlochał, a nie na pokładzie :D To częsty kierunek dla małych dzieci.
Wiem, dodatkowo śmigniemy prosto z Poznania :) do tego mamy zaplanowane mecze siatkówki w sierpniu w Krakowie i młody będzie małym kibicem :)

Pozamykają pewnie w małych miastach. W moich rodzinnych stronach został tylko szpital powiatowy, jak by tam zamknęli to niektórych czeka wycieczka ok 100km...

U nas też corusia tatusia. Podobna i z wyglądu i z charakteru. W jakimś filmie było pamiętaj dziecko wszystko co złe masz po mamusi. I to by się zgadzało, śpi kiepsko jak ja, problemu skórne też ma po mnie.
Czyli szpital 100 km dalej z porodówką to nie będzie problemu, ale wybudowanie domu 3 km od szkoły to juz sie nie bedzie dało 😅

Czyli szpital 100 km dalej z porodówką to nie będzie problemu, ale wybudowanie domu 3 km od szkoły to juz sie nie bedzie dało 😅
No właśnie xD Po co szkoły, idąc tym samym tokiem. :D Dla kogo niby te prawo, że dom w promieniu 3km od szkoły jak dzieci ma nie być :D

No potwierdzają regułę córeczka Tatusia 😀
Wg pierworodne 🫣
Moja najstarsza siostra też z ojcem sztamę trzyma 🙄😆
Ja jestem ciekawa czy jakby kiedykolwiek udałoby nam się mieć drugie dziecko to będzie tak samo - nie ważne czy druga córa czy synek - ale wydaje mi się,że też za Starym będzie- 3 konta ja 🥴🫣

reklama
Ja jestem córeczka tatusia. Był nadopiekuńczy. Na nic nie pozwalał bo jestem dziewczynka. Bracia mogli robić bardzo dużo, a ja tylko słyszałam nie i nie.

Do góry