3 bobry!
noooo nie
mini- a ja myslalam, ze juz lezysz i pachniesz u mamusi, a Wy w domku jeszcze ;-):-)
Lina- a dziekuje! juz lepiej, dobrze, ze taka madra, ze sama nie chciala plasterka jak jej sie znowu ta ranka otworzyla no i przez caly dzien wczoraj ładnie sie zasklepilo, ale jak chodzila z ta raczka caly bozy dzien i tym paluszkiem postawionym to mi sie smiac chcialo, bo to ten paluszek...no wiesz....fuck

a z tego wzgledu, ze mnie sie robi podobnie jak Tobie kochana, to ja juz po sklepach sie nie pisze, wlasnie wyslalam mojego z Julia na zakupy, mam chwile spokoju, choc od rana to za wiele nie zrobilam.
Rano dostalam takich fajnych skurczy, ze ho ho....polezalam, wzielam nospy i jakos zyje, to chyba te przepowiadajace czy cus takiego

aaa i ciesze sie, ze juz wszystko mam gotowe, pokupowane itd, tzn. tylko pokonczyc pranie i prasowanie, ale jak jezdzilismy za aparatem ostatnie kilka dni po sklepach to myslalam, ze ducha wyzione, tez chocby menopauza; takie uderzenia goraca itd

a psycha..lepiej nie gadac, moj ma dzis wolne i wlasnie przed wyjsciem do sklepu stwierdzil, ze on juz nie bedzie bral wolnych sobot, bo tylko warcze na niego od rana i on wolalby isc do pracy.
dziewczyny- 16 luty to bardzo ładna data, no i wodniczek, do tego juz sobie wyczytalam o ludziach urodzonych w tym dniu (ja to taka zeschizowana wlasnie jestem hehehe) i bardzo fajni, zdolni ludzie sie rodza w tym dniu i tego sie trzymajmy! tez mialam miec z 16 lutego synka, ale ze wzgledu na urlop mojego gina musze zaczekac do tego 20 o ile dotrwam of course
kindzia- wow jaki znawca! nooo zaimponowal mi chlopak, szacun! dobrze wiedziec co mnie czeka przy moim mlodym i jakie ksiazki bede kupowala :-)
Bozienka- oj jak dobrze, ze mala ma taki apetyt! niech je kruszynka na zdrowie! a wlasnie jak u Ciebie z takimi maluskimi ciuszkami? bo wlasnie spodziewam sie, ze wszystko jest duzo za duze, prawda?
Kasiurek- ja wlasnie mini spa zrobilam sobie dzisiaj, a jak wyszlam z łazienki to bym konia z kopytami pochlonela, tyle tam siedzialam w tej łazience heheh
ale nawet mini spa nie pomoze na moj obecny wyglad i samopoczucie z nim zwiazane