Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trawa bardzo mi przykro ;(
ja teraz byłam z przeziębieniem u swojego gina (akurat mi wizyta wypadła) - zdecydowanie zabronił mi jakichkolwiek leków - tylko babcine, domowe sposoby. Trzy dni pod rząd mleczko z czosnkiem, miodem i masłem (ohyda) plus leżenie pod kocykiem non stop i pocenie się -pomogłoi dziś już działam prawidłowo
Dziewczyny jak myślicie kiedy się rozpakujecie??
U mnie w rodzinie same wcześniaki - ja sama jestem z początku 7 miesiąca![]()
Mam przeczucie, że 7-8-9 luty to będzie jeden moich dni na porodówce![]()

ja mam to samo - u mnie tez byly bdania - niestety tez nic nie wykazaly po prostu tak sie stalo raz na jakis czas tak sie dzieje i tyle co sie doweidzialm od lekarzy ! yhhhhbyła i sekcja i badanie histopatologiczne łożyska - wszystko w normie, nie znaleziono przyczyny.
potem miałam szereg badań, które tez nic nie wyklazały. Mój ginekolog, mówi, ze to jest jak wygrana w totka, drugi raz sie nie zdarzy... w trudnych chwilach wszystko obraca sie w żart... Za 5 dni rocznica, a ja czekam na drugie dziecko, teraz mi lżej na sercu, jakos przez to z mezem przeszliśmy, natomiast dwa razy bardziej sie boję w tej ciazy, wszystkie objawy mnie niepokoją, śnią mi sie głupoty... ale wierzę, że teraz bedzie po prostu ok.
czytam co tam u was w brzuszkach, porównuje i robie sie spokojniejsza, jak okazuje sie, że mam takie same dolegliwości jak wy ;-) musi byc dobrze!
Nawet nie chce myśleć co by było gdybym poroniła ... Musi być dobrze i tak trzeba myśleć
ślicznego i bardzo zdrowego ...