renia1321
Fanka BB :)
maria to jak leży zmieniaj jej często pozycję, na brzuchu, na jednym boczku, na drugim boczku, na pleckach wtedy jej się ładnie główka ukształtuje
u nas też wieje my na spacerze byliśmy tylko w piątek, w czwartek werandowaliśmy i wczoraj i dziś może też to zrobimy
a co do kąpieli to u nas kąpie mąż ja tylko pomagam (ubieram itp) używamy oilatum więc tylko wsadza go do wody i opłukuje
nasz nie płacze przy kąpieli ale mine ma wtedy taką typu "spróbuj tylko zrobić coś nie tak to zobaczsz" hehe
u nas też wieje my na spacerze byliśmy tylko w piątek, w czwartek werandowaliśmy i wczoraj i dziś może też to zrobimy
a co do kąpieli to u nas kąpie mąż ja tylko pomagam (ubieram itp) używamy oilatum więc tylko wsadza go do wody i opłukuje
nasz nie płacze przy kąpieli ale mine ma wtedy taką typu "spróbuj tylko zrobić coś nie tak to zobaczsz" hehe

Położna mówi, że jest po prostu silnym dzieciakiem, bo jak ją chwyciła za rączki to chciała cwaniara siadać :-):-)
, ja też leżałam w szpitalu przyjaznym matce czyli propagującym karmienie piersią, ale generalnie dla takich maluchów jak mój i matek które miały problemy z karmieniem ( jak ja) było dokarmianie po palcu ze strzykawą przez położne, i kapturki też były dopuszczalne. Tak więc kochana, nie przejmuj się i dotrwaj tylko do wyjścia