wydaje mi sie że to cycolenie nie jest z głodu tylko z potrzeby ssania, bo bardzo się denerwuje pod koniec cycania jak już sobie poje. Wtedy puszcza cyca za chwile szuka znowu i tak w kółko. a z moich cycków leci mleko cały czas. Wiec wydaje mi sie że on chce ciumkac a nie jesc i to cieknące mleko go dnerwuje.
Brzmi znajomo ;-) Z tym ze u nas to cieknace mleczko najcześciej znajduje ujscie gdzies poza buzie
Angel maraton kup, powiadasz? Też brzmi znajomo

Wczoraj wykapalismy sie o 20.00, nakarmilismy i o 21 z minutami synek spał. A w nocy był spektakl w kilku aktach. Obudził sie o 1.30 - oczywiscie kupa była, ledwo pampersa zmieniłam, to srut! No wiec zmiana i karminenie i znów porzadne srut! I tak bawilismy się na przemian + marudzenie do 4-tej rano, poszło 6 pampersów

. Potem pobudka o 6-tej i znowu podobnie do 8-mej...
monika super, że u Was dobre wieści :-) U nas w drugim badaniu wyszły pojedyncze bakterie, ale zdaniem lekarza, wszystko w normie - nie pozostaje nic innego, niż wierzyć.
A z tym kłuciem to fakt - niektóre położne/pielęgniarki nie nadają sie do tej roboty
helena trzymam kciuki, żeby Wam z tym ssaniem lepiej szło. Skoro walczysz, to się nie poddawaj i przystawiaj jak najczęściej - leżałam w szpitalu z dziewczyną, której córka też nie chciała ssać, ssała słabo i krótko, ale jej praca przynosiła efekty, czego i Tobie życzę
Mini głowa do góry - jutro wyjrzy słonko, to i humor Ci się poprawi, a deprechę pogoń w czort!
Aadka u nas masaże raczej nie - bardziej głaskanie - po brzuszku, po pleckach i td, zabawa stópkami po kąpieli właśnie, przy zmianie pieluchy i jak się inna okazja nadarzy.
Mate bedziemy klecić nie wcześniej niz po 3. miesiacu.
Co do czarno-białych obrazków: jak ku[powałam sobie stanik, to Rafał był zafascynowany paniami na paczkach z rajstopami (własnie te kolory) - spryciarz od małego wie, na czym oko zawiesić ;-)

Z muzyką różnie w sensie jak kiedys bez muzyki zyc nie umiałam, to ostatnio mało kiedy sobie o niej przypominam... Anjak juz cos puszczamy, to enigma, vangelis, era, schiller, oldfield i tp. Natypowa klasyke musze miec wene a z tym ciezko ostagtnio...
Doris miło Cię "widzieć" zdrówka dla Oskarka
A wiecie kogo daaaaaaaaaaaawno nie było?
Gdzie jest Manta?
Nie ma to jak pół dnia skrobac jednego posta