reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ajako to moga być zęby, ale jak masz mozliwość to może zadzwoń do przychodni, bo może być także infekcja; powiedz o co kaman i niech oni Ci powiedzą czy masz przyjeżdżać czy nie (ja w takiej sytuacji zapewne zadzwoniłabym do swojej położnej po radę - też możliwa opcja)

reklama
ajako ja bym pojechała na dyżur skoro tak mocno kaszle ....

amandla napisałam Ci PW :sorry2:

Zrobiliśmy dziś Dusi zdjęcie do dowodu :-D czadowo wyszła ....
no i w końcu złożyliśmy wniosek o becikowe :tak:

Sorki że tak przelotem ale myślę o tym moim M i szukam info :unsure:

Ja tylko na chwilkę

Chciałam powiedzieć,że panieński był czadowy
Bardzo się cieszę,że P mnie przekonał żebym poszła bo miałam obawy
Bawiłam się rewelacyjnie i wróciłam dopiero o 5 rano do domu hihi

Wczoraj od rana byliśmy u mojego brata, a w zasadzie u jego córki na urodzinach więc byłam mega niewyspana
Ale pogoda była fajowa i cały dzień na ogrodzie spędzliśmy

A dziś od 14 pojechałam do rodziców i też sobie na ogródku siedzieliśmy i pichciliśmy rybkę z grila
Pychota mniam mniam

Lecę teraz zjeść kolację
Pewnie dopiero jutro zajrzę na dłużej

u nas tez ciężki dzień... na wszystko się darł, szczególnie na mnie i na moje cyce, pierdy cały dzień, dokarmiłam Bebilonem comfort na noc i jakoś zasnął nie wiem czy z wycieńczenia czy z niemocy .. śpi i popłakuje przez sen.. maaassaakraaa... ale ważne,że śpi///

vill, mini- dziekuje Wam bardzo, bardzo!!

to z tym kaszlem to takie bledne kolo, bo jak plakal mocno to sie nakrecal ta histeria i kaszlal tak dziwnie jakos, jakby mu nawet tak swiszczalo przy tym :szok:
stracha mam, nie wiem jak przespie ta noc, bo w koncu trosZke podpil tego mleczka i odpadl, a moj chlop dopiero wrocil :wściekła/y:
bede chyba teraz siedziec i go obserwowac, bo jak w koncu dal sie odlozyc do kolyski, to juz oczywiscie zamiast chlopu jesc robic, sobie poczytalam na dr google i boje sie... zeby to nie bylo jakies zapalenie krtani, bo to niebezpieczne bardzo u takich maluszkow, moga sie zaczac dusic w nocy :szok: tfu, tfu!

Atomowka- fajnie, ze panienskie takie udane, ale czadu dalas do 5 rano no fiu fiu :-D

ide sie dalej ponakrecac na dr G....

edit;
helena- witaj w klubie!! biedny i Twoj misio :-( ale nie wiem co Ci doradzic :-( moj z kolei jak juz od 2 dni cycka nie dotknal tak z tego szalu to juz nawet cycka dorwal i to nawet tego co go szczerze nie znosil :szok: i troche sobie cos tam pocumkal, ale co to nie wiem, bo chyba juz cycki puste :-(

Ostatnia edycja:
mini a co spotkało twojego M? bo chętnie bym doczyałam ale nie mam pojęcia na której stronie wstecz szukac, a mam do nadrobienia kilkadziesiąt :P
Dziękuje Wam wszystkim za gratulacje i podziw.:P Po prostu zaczełam studia jak jeszcze nie myślałam o dziecku, a terazwpakowałam w to tyle kasy że n ie przerwała bym w połowie. A pozatym.... ludzie.... naprawdę superowi i odstresowuje się tam z nimi...

Jak będe robic błędy w moich postach to przepraszam ale pisze z telefonu, bo na komputer to już mi sie nawet patrzec nie chce.

Spac mi się chce więc idę... dziecię spi to ja też moge
miłej nocy

ajako, helena kciukaski za dobrą noc i poprawę humoru jutro..oby Ignaś nie miał żadnej choroby- wierzę, że tak będzie
atomówka super, że imprezka udana
mini też musimy Grzesiowi zrobić zdjęcie, myślę że w ten weekend się uda

u nas dzień bardzo spokojny, pełen uśmiechów. Grześ zaczął pełzać, leżąć na pleckach podnosi dupkę i odpycha się nóżkami, jak mała dżdżownica :-D. Mi zaraz odpadną kończyny po aerobiku :baffled:

Kasiulka dżdżownica powiadasz? U nas to już od jakiegoś czasu Rafał tak kombinuje - głównie w imię jakby-tu-się-uwolnić-od-leżenia-na-brzuszku ;-) I wtedy też najczęściej pełzak jest mały.
No i dwa dni temu nauczyłem się pluć - świetna zabawa: ja pluję, mama wyciera, więc znowu pluję śmiejąc się w głos i tak w kółko :-D

Spadam pod prysznic, póki mały zasnął, bo za długo zapewne nie pośpi. Do jutra.
Śpijcie dobrze.

Kasiulek mój Jaś umie tak kombinować luz od dawna! Używa tego jednak tylko w sytuacji kiedy znienam mu pieluszek! Wkładam nowa pieluszke pod pupe a on wtedy hyc. Pupa w górę i jedzie do tylu! No to ją znowu wkładam rampersa pod pupe a on znowu z niego ucieka! Czasem jak mu zaspana w nocy zmianiam pieluszke to go nie mogę ogarnąć i ukła zabawa trwa z5 minut!
Jak byście się zastanawiały co robię o tej porze to tłumacze że dostałam okres i tak mnie brzuch boli że aż po tabletke wskalam!
Ale teraz wracam do łóżka!

reklama
Dzień dobry - my juz na nogach. Noc na szczęście minęła spokojnie.
Teraz już po śniadanku, ale przydałoby się wyskoczyć po chlebuś. Może byśmy się tak przy okazji zważyli?

ajako jak tam Ignaś? Mam nadzieję, że nie nakręciłaś się za dużo - osobiście jestem przeciw takiemu nakręcaniu się; z dr G. korzystam z zachowaniem dystansu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry