Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Borys o 4:30 przyszedł po magiczną wodę żeby go czerwone kulki nie parzyły ( ponoć latają po jego pokoju ale tylko on je widzi bo ma oczy saskłacza ) i pytał się kiedy wstajemy ... no powyrzucam ich kiedyś przez okno !!!!

Tylko kurcze rodzice to maja przefikane. To tak jak mój M budzil nad ranem w weekend swoja mame i szeptal: "mamo, ale Ty sobie spij... ja tylko chce spytac czy moge wlaczyc telewizor." 

pomieszlao mi sie z logopeda, ale panie mile w rejestracji i wcisnely mnie i tu i tu, wiec zalatwione :-)
no wiec, smial sie do niej, zaczepial ja, badanie wygladalo tak;
i
:-) tzn, nie , ze w ogole tylko, ze tak szybko.
fajnie sie masz, ze maz i tesciowa beda mogli sie uzupelniac i zajmowac Ida, zazdroszcze szczerze takiej mozliwosci!
wlasnie mialam pisac, ze kwitnaco wygladasz!!
.... Jak zasypia ??
A lepiej poobserwować niż coś przeoczyć ... 

a pifko sobie kupił i od popołudnia trąbił że telewizor zajmuje 
a tymczasem chrapie na kanapie
to ja m jak mydliny i BB, a jesc mis ie chce o matko, dzis malo co zjadlam, w zyciu nie schudne od tego nie jedzenia 
ale juz nawet nie czytam o objawach, bo serio zaraz bede niemal pewna, ze ma....i pewnie racja z tym, ze jakby przebadac gruntownie wszystkie dzieci to u kazdego 'cos' by sie znalazlo, ja tylko sie boje tego, ze oni beda mnie tam tak naciagac na te wizyty, bo wiadomo NFZ placi....

a co tam, sie odstresuje