Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no tylko go kopnąć w d.....
Juz serio brakuje mi pomysłów bo jesli nawet coś zadziała jednego dnia to drugiego juz niekoniecznie. 
Co do rzucania palenia to mojemu M by sie przydało, ale to juz chyba stracony przypadek jest
. On ma zawsze wymówkę żeby się nie zabrać za to. Myslałam, że jak Natalka sie urodzi to będzie miał motywacje, ale jak widać nie bardzo. Ja nie cierpie fajek... nigdy nie paliłam i mnie normalnie odrzuca od zapachu.
szkoda mi natulki bo jak slyszy tate to sie tak wyrywa do niego. no coz mam nadzieje, ze niedlugo obie bedziemy miec mezow na dluzej. 

u niej sie wszystko pokickało ze spaniem od czasu tej infekcji i pojawienia sie kataru.
teraz z tym noszeniem no to sie poddałam bo normalnie ja juz nie mam tez do niej siły, ale wiem, ze na dłuzsza mete to masakra. 

jedyna bajka jaka ja zatrzymuje na chwile, ze usiadzie to Dora. Ale poszlysmy, niech sie przyzwyczaja, ze czasem trzeba wysiedziec na dupce z godzinke
kolezanka ta co byla z nami w kinie, za to ze swoja cora to ma odmienny problem, ta jak wlepi ślepia w TV to bez ruchu i oddechu prawie potrafi siedziec godzinami
to ja juz wole chyba mojego szoguna z owsikami w dupce 

co ja wazyli i mierzyli to mowili, ze mala, tez sie martwilem, tym bardziej, ze my mamy jednak taki maly problem w glowce Julii i w sumie bedziemy zyli w niepewnosci do czasu jej dojrzewania, ale na dzien dzisiejszy ciesze sie, bo widze, ze w koncu goni rowiesnikow (co niektorych of course, bo niektore dziewczynki to szok jakie wieeeelkie), a mowia, ze w wieku przedszkolnym tempo wzrastania wlasnie spada, a u nas teraz Jula ruszyla z kopyta 

ani teraz, ani później
Zaczęłam od zupek warzywnych i jutro już chce z mięskiem jej dać. Mała wpyla jak najeta. Zjada całe słoiczki (te małe) i nic brzuszkowo się nie dzieje. Co prawda jeszcze dostaje probiotyk, ale jest zdecydowana poprawa (odpukać w nie malowane).
A jeszcze za godzinę mam jogę i trochę chodzi mi po głowie żeby odpuścić dziś, ale z drugiej strony...