reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

niusia ale mi smaka narobiłaś tym mielonym z buraczkami....mniaam

mata współczuje teraz remontu i tego sprzątania po nim, ale jak skończycie to wrzuć focie.na pewno ładnie będzie

byłam dziś z asią pierwszy raz w przedszkolu, dla małej już bym mogła nie chodzić z nią,no ale okres adaptacji obowiązkowy.Wcale nie chciała wracać,ale ta temperatura mnie wykończyła i musiałyśmy wracać.Na szczęście ładnie przyjęła do wiadomości że mama się źle czuje i trzeba iść.Moja dzielna dziewczynka.Najlepsze,że tak się rozbawiła,że zapomniała zawołać kupę i miałyśmy niespodziankę w majteczkach hehe

reklama
ajako polecam sałatkę sałata lodowa, ser feta albo ten w kulce mam to końcu języka ;-) kilka plastrów szynki i sos z ogorka kopru i czosnku z dodatkiem jogutru, lub ogorek zielony, ser feta i gotowane brokułu - układasz warstwami a na górę sypie się prażony słonecznik.
Moich gości rozbrajają też moje jajka faszerowane z szczypiorkiem i ogórkiem (konserwa lub kiszony) i z dodatkiem musztardy...

dzieki serdeczne niusia!! a ten w kulce to nie mozarella przypadkiem??

ja bylam dzis u gina, innego gina, zmienilam go i jestem zadowolona, zaraz bedzie info w odpowiednim watku, tylko teraz jestem mega glodna i kombinujemy z mezem co sobie zrobic taniego, szybkiego i smacznego.

dzis dowiedzilam sie, ze moja kolezanke kierowniczke z innej placowki, zdegradowali z dnia na dzien, a tez jest w ciazy, wiec utwierdzilam sie tylko w przekonaniu, zeby nie wracac....chociaz teraz i tak bym nie mogla, a poza tym maz mi caly czas to samo tlumaczyl, ze mam siedziec w domu i sie nie przejmowac robota, bo i tak oni robia z nami co chca.

Kate_Bush
- dzielna Asiula!!! my mamy w przyszlym tygodniu takie dni otwarte, obawiam sie, ze mojej malej tez bedzie sie bardzo podobalo, zwlaszcza jak bede w zasiegu jej wzroku, gorzej jak pojdzie juz na serio i zobaczy, ze mama wychodzi oooo to bedzie jazda, az sie boje.

Nie mam siły już dzis czytac
Napiszę tylko,że wizyta dziś się udała, serducho biję, ciąża młodsza o 16 dni
Więcej w odpowiednim wątku
Foty mam ale wstawię innym razem, bo i tak mało widac
A ja schudłam 1,5 kg choc brzuszek urósł, hihi dupka trochę mniejsza co bardzo mnie cieszy

cos chyba wiecej z nas 'padło' wieczorem, chyba ten upal nas tak wykancza.

anula- cos jej tam na zarzucali, jakies bzdury, a ostatnio chyba za duzo zarabiala, bo spore premie mieli, wiec ja zastraszyli troche, to juz nawet nie bronila sie i nie dyskutowala, kase bedzie mial mniejsza o jakies 5 stow. Ja na jej miejscu juz bym tam nie siedziala ani minuty, chyba daja jej wyraznie do zrozumienia, zeby sie udala na L4, kiedy to ZUS placi. A ona upiera sie, ze w domu zwariuje (ma 2 duzych juz synow), mnie by honor w takiej sytuacji wygnal na zwolnienie i tyle!

aha mialam pisac o tym programie ciaza z zaskoczenia, amerykanie to pokrecony narod, wszystko zrobia dla dobrego show! dlatego ja tez nie wierze w wiekszosc pokazywanych tam historii i smiac mi sie chce jak ogladam te bzdury (na szczescie nieczesto), czasem kiedy kobieta jest bardzooo otyla i ma problemy z @ to moze i tak, ale nie czuc ruchow? kopniakow? to co one sobie mysla, ze jelita je okładaja??:-D:-D

atomowka- swietne wiesci z wizyty!! kurde to teraz jeszcze sie chudnie?? fajnie sie masz, bo ja przez miesiac przywalilam jednak 3 kg! jestem w szoku, aczkolwiek widze to po tym,ze mi calkowicie zaniknela talia i chyba wszystko idzie w pupe i biodra.

miłego dnia laski!
co bedziecie robily w ten upal??

witam

ja po śniadaniu
dzisiaj plany sprzątania w domu,zobaczymy co z tego wyjdzie :-)

ajako dziwne to troche,skoro wiedzą że jest w ciąży to nie mają prawa jej zmieniać stanowiska na niższe i z mniejszą pensją,powinna iśc na L4 i mieć ich gdzieś

niusia to super,u mnie też działały ale za często też nie jadłam,oj te kilogramy u mnie 1.5 kilo przez 3 tygodnie,zobaczymy jak będzie dalej

hej kochane, u mnie po staremu :/ od jakis 3 dni boli mnie ucho i prawa strona bark chyba mnie gdzies zawiało czy cos bo masakra nawet przekrecic sie nie moge jak leże :/ masakra jakaś :/ jeszcze tak duszno jest z samego rana, znów upały będą :/ miłego dnia życze wam kobitki :)))

reklama
ciepło :tak:
Atomówka , no widzisz tak się martwiłaś a tu się okazało, tak jak podejrzewałyśmy ,że ciąża jest młodsza . Ale nie spodziewałam się że aż o 16 dni :szok::-D . Takie długie masz cykle ??

A to mój ostatni dzień laby . Teściowa jutro wyjeżdża i trzeba będzie chodzić na zakupy , mysleć o obiadach ... :dry: a ja tak nie lubię gotować

Do góry