reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

loooooooooooooooo imprezka po linku widzę że ostra :D dziewczyny tylko potem pamiętajcie skasować ten link, dobra? żeby nikt nie dał wam czerwonej kartki ;)

leżę w wyrku, piję karmi i objadam się chipsami :D

reklama
moj, moj, moj!!!!jest boooski!!!

az sie moj synek obudzil i zasunal mi kopa, a moze juz mam sie uspokoic, bo tez sie tu chichram do tego monitora:-D:-D, a moj booooski wasaty(;-)) i brodaty maz zasnal tu kolo mnie w samych bokserkach i mnie neci i wez tu babo siedz spokojnie przed lapem nooo:-(

tunia- innych olej, nigdy nie dogodzisz, my sie staralismy jak durni, a na koniec i tak sie nasluchalismy, ze to nia tak, a tamto niefajnie itd a w d...z goscmi, Wy macie sie fajnie czuc i bawic, a nie stresowac!
my na swoim weselu bawilismy sie cudnie, na luzie, bo nerwowki to juz mielismy dosc przed slubem wrrrrr

1285174700_by_Zuber110_500.jpgTunia z serii kilka dobrych rad przed ślubem :D

ajako wlasnie ja tak mialam na samym poczatku przejmowalam sie wszystkim zeby wszystkim bylo dobrze i kazdy byl zadowolony ale jakis czas temu sie zorientowalam ze oni tak naprawde maja mnie w d... i te wszystkie moje starania, wiec przestalam sie denerwowac i nie potrzebnie stresowac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry