Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam. ale tworzycie tych postów. Nie jestem w stanie doczytac.
Weekend spędziłam w szkole w poniedziałek odpoczywałam a dziś byłam na zakupy domowe. Bo skończyło mi sie wszystko w domu.
Oczywiście nie mogłam się powtrzymac i kupiłam coś dla maluszka. Na przecenie były śliczne pasiaste grube bawełanien body z długimi rekawkami za całe 5,99 więc kupiłam 5 par i już więcej małych bodów nie kupuje. bo już mam dośc. w takich małych rozmiarach. Teraz będe kupowac tylko większe.
ooo Mini moj mi kiedys tak zatanczyl....mlodziencze wyglupy ale mowie Ci niezapomniany widok
a Ty tunia powinnas swojemu przyszlemu ten filmik pokazac i zachecic go, zeby tak slicznie sie postaral i zatanczyl dla zoneczki w prezencie slubnym
i dobrze, ze sie wyluzowalas za wczasu i odpuszczasz troche! bardzo dobrze!
ajako widzial filmik kątem oka zobaczyl i sie mnie pyta czy my o dzieciach rozmawiamy czy o peni....to mu powiedzialam ze o tym i o tymale z tym tanczeniem napewno go pomecze
Tunia wstawiam ostatni z obrazków które wynalazłam z cyklu jak mąż z żoną jak tak warkniesz będzie tańczył uuuu chopaki z nim się równać nie będą Zobacz załącznik 397786