reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ale się wczoraj dziewczyny rozpisałyście, niestety nie mogła z wami zostać, dziś od rana walczyłam z kompem żeby do was dostać na forum :sorry:

wczoraj już nie zdążyłam napisać ale toast Tuni wzniosłam co prawda soczkiem bo piwo nawet bezalkoholowe mi nie wchodzi ale zdrówko w czystej postaci wypiłam :-)

wczoraj od 6 na nogach, dziś od 3 nie mogę spać znowu jakaś masakra ze spaniem a już tak pięknie było... leżę przed TV może jeszcze troszkę przysnę bo czuję że potrzebuję wypocząć

miłego poranka do usłyszenia później

reklama
tunia wybacz ze mnie neibylo ;) dopadla mnie goraczka :( i spalam :( ale myslami bylam z wami wsesie snami ;) masakra jak mnie meczy katar od 4 niespie :( mam tak zatkany nos ze szok i to jeszcze gdzies tam wysoko :( asz glowa zaczyna bolec :( no to kochane polowe mam juz za soba :) jeszcze kolejne 20 tygodni i bede tulic swoje malenstwo :)

Tunia :) babcie takiego tortu zapewne nie sprawią :) :) :)

Wstałam i odrazu do komputera :) niestety mój M mnie wczoraj przesiedział do 23:30 jeszcze się trzymałam ale potem padłam jak pies pluto :)

Mała mi się za to kręciła jak odeszłam od komputera :D hehe towarzyska Księżniczka :) chciała zostać :)

No wcale sie nie dziwie jak siedziałam i sie cieszyłam jak Mysz do sera :) to i ona dobry humor miała :)

Przy normalnym alkoholu M by mnie nie zgonił pewnie z kompa ale w ciąży jakaś bardziej ugodowa jestem :) nie chce mi się zbędnie dyskutować :) ;)

Dzięki dziewczyny za miły wieczór , dawno już nie płakałam ze śmiechu :-D
Bozienka jak się czujesz ??
to dziś pijemy zdrowie za Twoje połówkowe :-)
article-koktajle-pelne-energii-2.jpg

Ivi trzymam kciuki za wizytę &&&&&

Mata jak dzis Dobrusia ??

Ja dziś muszę się wziąść za porządki . Odkładam i odkładam bo pogoda nie nastraja , ale dziś już muszę choć kuchnie porządnie odgruzować :crazy:

reklama
witam ja musiałam uciekać wcześniej bo oczy odmawiały mi posłuszeństwa,oj czeka mnie wizyta u okulisty,bo to jest męczace

dzisiaj spacerek mnie czeka sprawy do załatwienia a i może Aga da mi po sklepach pochodzić,popatrzę może coś dla nich

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry