Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Z tego co ja zrozumiałam od lekarza, prenatalne ma wyjaśnić czy przyzierność karkowa jest w normie, oraz długość noska jak się robi badanie między 11 a 13 tygodniem to każdy lekarz mierzy to dwie rzeczy więc chyba każde jest prenatalne?
No chyba,że ja źle zrozumiałam
poprzednią ciężę przeleżałam i było mi ciężko podczas porodu, teraz stwierdziłam, że dopóki lekarz nie będzie widział przeciwwskazań będę starała sie byc aktywna (nawet zmuszając się, żeby ruszyc 4 litery.. na szczęście córka jest dobra motywacja, bo nie może przecież całe dnie z lewniwą matka siedziec w domumata podziwiam,mi się łazić nie chce a co dopiero rowerem jeździć.

Bozienka to super że czujesz ruchy,ja jestem dopiero w 13 tygodniu i też mi się tak wydaje że czuję kopniaczki maluszka,z Agnieszką czułam juz właśnie w 13 tygodniu:-)

Dziewczyny czy Was się lekarze pytają jak się ogólnie czujecie? Bo mnie nigdy się nie pytają, a chyba powinni

pinula30 zazdroszcze Ci, że masz z głowy prasowanie. Ja mam dwie wielkie sterty ciuchów, że jak zaczne dziś to może do soboty się wyrobie. Jak nie nie cierpie prasować!
Z tego co ja zrozumiałam od lekarza, prenatalne ma wyjaśnić czy przyzierność karkowa jest w normie, oraz długość noska jak się robi badanie między 11 a 13 tygodniem to każdy lekarz mierzy to dwie rzeczy więc chyba każde jest prenatalne?
No chyba,że ja źle zrozumiałam
Doris a mądrzyj się ile tylko możesz. mi ( i pewnie nie tylko mi) takie mądrzenie bardzo pomaga rozwiać pewne wątpliwości
każdy medyczny punkt widzenia mile widziany 

. On za to był ruchliwy . Pod koniec ciąży miałam wyobijane żebra i żołądek