Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mini najprawdopodobniej do konca ciazy bede je juz brac ale moze sie to wsyztsko unormuje wiec moze mi odstawia kasiurek wiem wiem dowiadywalam sie umnie w miescie dopiero ponad kilogramowe maluszki moga uratowac a takto musza wzywac karetke z krakowa pocieszam sie tym ze z dnia na dzien szanse mojej malutkiej wzrastaja dostalam kroplowke na rozwiniecie ploc,ale niech malenstwo zostanie w brzuszku jak najdluzej do polowy lutego minimum musi wytrzymac
Bozienka miło Cię widzieć na bb, cieszę się, że jesteś z nami; bądź dobrej myśli i oby Dzidzia została tam gdzie jest przez te 3 miesiące. ściskam Was mocno
atomówka ja też odczuwam, że żebra mi się rozszerzają, ciężko siedzieć i czuję się jakby mnie ktoś napompował słomką (chyba przez pępek) ale jakoś próbuję się toczyć
Dzień dobry;-)
Mnie dziś dzidzi obudził o 6.00 i teraz naturalnie się nudzę :-)...
Nie lubię piątku ale mamy dziś mały babski wypad wieczorem więc będzie fajnie zapewne
Muszę dziś trochę posprzątac.
Milego dnia!!!
Hej
Jaka piękna godzina
My zbieramy się do urzędów Dzień II
Wieczorem mężu zaczyna wykłady na prawko, więc mam od dziś codziennie 3h wieczorem dla siebie