reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

dobry wieczor, przyszlam pozyczyc Wam dobrej nocki, przespanej!

ja tam sie nie odzywalam, tylko troche podczytywalam co pisalyscie, ale cos nie mam sily, slabo sie czuje i zastanawiam sie czy nas cos z Jula 'nie rozbiera', bo i ona jakas markotna dzisiaj i najgorzej, ze chyba cos wirusowego jednak sie przypaletalo, bo oczko jej ropieje i ma czerwone, masakra....mam nadzieje, ze jutro nie bede musiala z nia leciec do dyzurujacej poradni, bo jej nie nawidze tzn. tych lekarzy tam:-(
przespalysmy cale popoludnie i wieczor, ciekawe jaka bedziemy mieli noc...
ja wlasnie sie obudzialam z glodu, cos zjem i ide dalej kimac.

a jutro mam te ostatnie usg i cieszylam sie, ze zabierzemy mala, a teraz to nie wiem co z tego bedzie:-(
pozdrowka brzuszki!

reklama
Hej dziewuszki
Ja juz oczywiscie nie spie a polozylam sie o 1.00-siedzielismy u znajomych
wczoraj przyszlo lozeczko :-)-oczywiscie do zlozenia jeszcze duuuuzo czasu ale sam fakt jest tak emocjonujacy ze szok:-)
zycze wam milej soboty-niech odpoczywajace odpoczywaja a reszta korzysta z wolnego dnia:-)
Villandra- ja jutro zamawiam mam nadzieje że będą fajne te mebelki a mam dostać je w połowie stycznia wiec mi pasuje.A w styczniu mają podobno zdrożeć a ja zamawiam aż 11 elementów.
Angel a próbowałaś plasterki na opryszczkę mi pomagały.
ja zamawialam dla dzidzi...mialy byc za miesiac a przyszly po niecalych 2 tyg:-)

oja tez bym cos zjadla ale nie ma zabardzo co... bu... a pozatym te kilogramy:baffled:
kurcze no ale widac taka twoja uroda :-(

zapomniałam się pochwalić, że obiecany mikołaj przyszedł i przyniósł mi nauszniki w renifery :-)- kochany facet z tego Mikołaja ;-)
ale fajnie hehe

hej dziewczyny czy wy też macie od kilku dni kiepskie samopoczucie ? Bo ja to umieram głowa mnie boli od trzech dni i krew mi z nosa zawsze rano leci ;/
cos wisi w powietrzu chociaz mnie malzonek rozpieszcza ostatnio i jest mi nawet dobrze;-)

Witam was
kadza
- krew z nosa tez mi leciala zawsz rano i w sumie w ciagu dnia jak dmuchnelam katar to byla tam sam krew -laryngolog przypalil mi nos i mam kropelki moze podac nazwe jak chcesz.
tunia ty alkoholiku o czym ty myslisz:) ja ostatno wachalam dzin z tonikiem i mi bylo zle hehe
angel bedzie dobrze zobaczysz -razem sobie juz wrocicie do domu
vilandra tak mi smaka na budyn narobilas ach chyba na sniadanie bedzie

no ja wczoraj aktywny dzien mialam pojechalissmy ogladac lozeczka i ceny mnie z nog zwalily-ale bardzzo mi sie podobaly, kupilismy malej bodziaki i pol spiochy ogladalismy wanienke i wszystko co nam konieczne jest, po tak duzym wysilku poszlismy na pizze :) i pojechalismy do znajomych dostalam ciasto hermana i z wyliczen ze bedzie na moje urodziny, wypilam chyba 2 litry herbatki co w nocy dalo znac o sobie bo chyba z 4 razy wstawalam i na kolacje zapiekanki moja kolezanka zrobila -jednym slowem wytoczylam sie od nich:) bo jeszcze byl maly deser.Zachorowalam na maszyne do hleba chce taka kupic bo po za hlebem mozna w nim robic wszystko doslownie.Dzis tez jedziemy do jednych znajomych pozniej do kolejnych hehe .

WItam!

Wczoraj padałm jak mucha... M wybył na zakupy, a ja próbuje się zmotywować do pracy... do tego będę dzisiaj wszystko na jutrzejszy kiermasz przygotowywac, więc tym bardziej musze się w zadek kopnąć.

Miłego weekendu kobitki!

Witam wasno ja wczoraj aktywny dzien mialam pojechalissmy ogladac lozeczka i ceny mnie z nog zwalily-
dokladnie tak...tzn mozna znalezc takie za 100zl ale kwestia czy takie lozeczko wytrzyma dostatecznie dlugo :(

WItam!

Wczoraj padałm jak mucha... M wybył na zakupy, a ja próbuje się zmotywować do pracy... do tego będę dzisiaj wszystko na jutrzejszy kiermasz przygotowywac, więc tym bardziej musze się w zadek kopnąć.

Miłego weekendu kobitki!
powodzneia w przygotowaniach! OSTATECZNYCH;-)

na wadze zobaczyłam dziś 80 kg i z tej rozpaczy zjadłam paczkę herbatników :rofl:

Ja juz z tydzień temu widziałam 81 kg, więc dzisiaj będzie pewnie z kilo więcej (albo więcej?) - idę zaraz po tę bitą śmietanę z wczoraj :-D

Witam sobotnio.
Małż dziś w domu - chyba popracuje w końcu trochę. Ja też mam tyci zajęcia, więc zerknę do Was dzisiaj tylko czasem ;-) Miłej soboty :-)

Ewstra
ciasto Hermana :tak: dobra rzecz - może by tak sobie zrobić zaczyn i pobawić się przez następne dni?....

Dzien dobry wszystkim:-)
Mezczyzna w kuchni gulasz robi ach wspanialy widok a ja siedze i nic nie robie:-DA co:-D
Ewstra no czasami tak mam ze mi sie slinotok na piwo wlącza:-D
MaMicurina Ty ranny ptaszku zawsze pierwsza z rana na forum:-)
Pogoda fantastyczna słoneczko świeci pozniej pewnie pojdziemy na spacer.

Hej kobitki!
Troszke po tym szpitalu jestem rozbita, ledwo dobijam do północy, wstaje o 10 :dry: Potem za dnia mnie muli .. Ciekawe czy jak odpoczne wroce znowu do swojej bezsennosci ;-)

Perelandra powaznie od 6tc?? :szok: A czemu musisz je brac?
Mi dali poki co profilaktycznie, mam na dwa tygodnie akurat jak tu jestem wtedy pewnie ciocia zdecyduje jak dalej.. A i mi robily i kazaly robic po obu stronach brzucha na wysokosci pepka ( pelno mam juz kropek :-( )

Wszystkie plany swiateczne poszly w niepamięć..wiec bede chyba dzis z tesciowa jakies pierniki piec ;-) Moze wezme troche do uk, juz wkoncu tam po swietach ich robic nie bede..

Ogolnie czuje sie ok, Doriano szaleje cale dnie, Boże co ja bede miala za malego szogunka :shocked2: hehe

Dzisiaj widze wiele z Was aktywnie sobotke ma zamiar spedzic, super :)

Tez doczytuje jak wiele macie juz dla dzidzi łacznie z mebelkami.. Jaj u mnie nic sie nie zmienilo, mialam sie zaczac rozgladac w grudniu w uk, a tu psikus.. No nic co sie odwlecze..od stycznia zaczna sie zakupki ;-) Zreszta przed przeprowadzka nie mialabym gdzie tego trzymac wiec nie ma tego złego..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry