Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Angel jedna pielęgniarka w szpitalu nie chciała za bardzo w brzuch dawać tego zastrzyku, bo w ciąży jestem, co mnie bardzo zdziwiło, bo byłam w 3 miesiącu... ale pani miała jakąś fobię chyba
co do kotów to niestety mojego ktoś ukradł i już potem nie chciałam... ale był piękny i pieszczoch do tego, nawet mój mąż uczuleniec jeden nie reagował jakoś drastycznie i bardzo go lubił (pewnie dlatego, że kota dostałam od niego w prezencie) miała być kotka - Pyza, a wyszedł Knedel
szkoda, że ludzie bywają tacy wstrętni...
ja widze ze tu kociary, ja nigdyy nie mialam ota moja mama ich sie boi i brydzi ale mam psy tzn miala jeden dzekus zyl 16 lat,drugi ozzy u rodzico juz zyje 7 a u nas w dmku pinat 3 lata i wszystko kundle
Byliśmy wczoraj w Warszawie z mężem i dziś nie mam sił do życia... od 4.30 na nogach i wróciliśmy dopiero o 23.30. Cały dzień na nogach. Ale było bardzo faaajnie i cieszę się, że taki fajny dzień nam się udał
Małej bardzo podobało się w Teatrze, szalała, że ho ho
Dzisiaj dzień leniwca. Nie mam nawet siły palcem ruszyć, a pokój do sprzątania czeka )
No to się nam zrobiło zwierzaczkowo :-) Nie znalazłam tej foty, co chciałam, ale na pociechę mam kilka innych ;-)
To był mój komputerowiec (zniknął bez sladu) i moja ulubiona gaduła, który się obraził(i odszedł)...
...kiedy przygarnęłam moją bojową kotkę (najwyraźniej chciała ze mną pojechać do Szwajcarii). Na ostatniej jej dwa maluchy.
To ja jeszcze pokaze Fredzia mojej siostry:-)uwielbia biustonosze, nocowalam kiedys u niej i zostawilam stanik na lozku wciagnal go do klatki i do tej pory nie chce oddac wiec mu juz go zostawilam Zobacz załącznik 415318