reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Witam!

Ja po kiermaszu (nawet zadowolona :tak:), co prawda wszystkiego nie sprzedałam, ale na moim stoisku chyba największy ruch był :-p resztę ozdóbek M do pracy weźmie, to może jeszcze jakiś grosz wpadnie ;-)
no i co najważniejsze mogę w końcu zwolnic tempo i powinnam częściej w końcu na forum wpadać, bo na trochę Was odpuścić i człowiek nie jest w stanie nadrobić :rofl2:

co do papierosów w ciąży... rozumiem, że nałóg, że ciężko rzucić, ale jak ktoś wie, że szkodzi, ale nie chce nawet mu się próby rzucenia podejmować, albo pali bo lubi :crazy: a potem lament, bo dziecko chore, albo choruje często...

Vilandra świetny stroik :tak:

melduję, że ja tez mam prania multum, ale jutro będę się za to brać, dzisiaj lenistwo :-p

zmykam, bo Dobrusia sie rozkłada na całego - wieczorkiem zajrzę :tak:

jestem z wykształcenia ogrodnikiem, a po studiach zrobiłam parę kursów florystycznych, na których też uczyłam się rożnego rodzaju stroików. Podaję równie łatwy sposób: trzeba mieć jakieś naczynko, ładną doniczkę, misę, wazę etc., gąbkę florystyczną (można kupić w kwiaciarni) i ozdoby świąteczne. Do naczynia wkładamy gąbkę, nabijamy na drut świece, (wcześniej drut podgrzewamy łatwiej wejdzie w świece) , świecę wbijamy w gąbkę, z reszta ozdób robimy tak samo- małe bombeczki,gałązki, pierniczki, zasuszone pomarańcze, laski wanilii i co nam się wymarzy nawijamy na drucik i w gąbkę. Wszystko tak układamy, żeby zasłonić gąbkę.

Ostatnia edycja:
Jestem i ja ;]
Ajako ma racje - w szpitlu dziewcyzny kopca, ja sama w pokoju mialam laske z rwą nerkowa i ze skracajaca sie syzjka to co -po kroplowce od razu dwa pietrwa w dol kopcic, laska do porodu i co 30 minut na dol palic bo potem nie wiedziala kiedy bedzie palic ;/ masakra !!!!!!!!!! Ale u nas w spzitlau jest ogolnie wszystko na opy -hyht idac do pisztala musisz miec mala torbe a w niej rzeczy na wielka wyprawe !!

my bylismy na zkaupach prezentowych i w sumie to kupilam czape synowi i rekawiczki, a mojej mamie pizame na prezent bo jej zawsze brakuje pizam haha ;]tata kątowke dostanie siorka oddychajaca bielizne narciarska ;>

a maz mialam kupic mu mysz do kompa ale nie chce i teraz sie zastanwiam nad długopisem lub piorem kulkowym z parkera lub wasermana i nie wiem która firma porzadniejsza a moze znacie inne jakies firmy ?

Ostatnia edycja:
Witam
Ja dziś tylko z pytaniem do Was. Na jak długo okres czasu może mi lekarz wypisac pierwsze zwolnienie?? Na jaki okres maxymalnie. Bo ide jutro po zwolnienie prywatnie i żeby często nie chodzic to bym chciała jak najdłuższe zwolnienie od razu. ??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry