reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
rzeczywiście nieciekawie najważniejsze że jest pod opieką lekarzy ufam że wiedzą co robić, mam nadzieję że wszystko dobrze się skończy
a poza tym wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla was dziewczyny, bo jeszcze nie miałam okazji złożyć wam życzeń

będzie miała cc dziś, właśnie dostałam smska....

kochane trzymajmy wszystkie kciuki i módlmy się za zdrowie malutkiej Kornelki....

Hej - podczytuje Was dzisiaj nie pisząc... ale jak teraz przeczytałam o Bożence to, aż mi się ciepło zrobiło - trzymam kciuki bardzo mocno i czekamy na pierwszego Marcowego Dzidziusia - oby Kornelka była więszka niż usg pokazało a Mamusia czuła się dobrze po cc...

Wszystkim Wam życzę jeszcze raz Wszystkiego Dobrego W Nowym Roku - Dziewczyny obyśmy wytrzymały wszystkie minimum do lutego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Weszłam specjalnie po wieści od Bożenki :( Boże niech wszytsko pójdzie dobrze, będe myśleć o nich obu cały czas!!!!!!!
Bozenko trzymaj sie, najwazniejsze, ze styczniowe !! Napewno bedzie dobrze!!
Alez nie przestane o tym myslec...

Mini cóż wykupie i bede brac dalej do czasu spotkania z lekarzem. Nic innego mi nie pozostalo.. Oby byly profilaktycznie i nic sie nie stanie w te dwa dni..

Ah cos mialam pisac a teraz rozbita jestem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry