Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
rzeczywiście nieciekawie najważniejsze że jest pod opieką lekarzy ufam że wiedzą co robić, mam nadzieję że wszystko dobrze się skończy
a poza tym wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla was dziewczyny, bo jeszcze nie miałam okazji złożyć wam życzeń
Nusia, Ty to masz jakies nadludzkie siły. My dzisiaj z mężem cały dzień na kanapie, herbata za herbatą i tylko jedzenie donosimy . Oby jutro było więcej energii.
Hej - podczytuje Was dzisiaj nie pisząc... ale jak teraz przeczytałam o Bożence to, aż mi się ciepło zrobiło - trzymam kciuki bardzo mocno i czekamy na pierwszego Marcowego Dzidziusia - oby Kornelka była więszka niż usg pokazało a Mamusia czuła się dobrze po cc...
Wszystkim Wam życzę jeszcze raz Wszystkiego Dobrego W Nowym Roku - Dziewczyny obyśmy wytrzymały wszystkie minimum do lutego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Weszłam specjalnie po wieści od Bożenki Boże niech wszytsko pójdzie dobrze, będe myśleć o nich obu cały czas!!!!!!!
Bozenko trzymaj sie, najwazniejsze, ze styczniowe !! Napewno bedzie dobrze!!
Alez nie przestane o tym myslec...
Mini cóż wykupie i bede brac dalej do czasu spotkania z lekarzem. Nic innego mi nie pozostalo.. Oby byly profilaktycznie i nic sie nie stanie w te dwa dni..