reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Niusia dziewczyno . Nie przejmuj się . Wiem że łatwo mi mówić ,ale szkoda nerwów i szkoda jakichkolwiek emocji na taką osobę . Wszystko do nas wraca, do niej też wróci . Skoro nie chce Was widzieć to może nawet lepiej nie będziesz się denerwować :tak:

Pinula niusia ma fajny pomysł , pod warunkiem że lubi whisky ;-). Tu jest jeszcze fajny sklep z gadżetami

www.spodlady.com

reklama
Hej marcóweczki! Witam z placu boju. Nie mam łazienki tylko zdemolowaną wnękę w domu :baffled: toaleta do tego prowizoryczna... oby szybko sie skończył ten remont!

współczuję przejśc z teściowymi, ja ze swoja się od początku super dogaduję, ale my mamy podobne spojrzenie na życie, więc zbytnio nie musialysmy sie docierać

ja też ganiam do wc w nocy, minimum 1 czasem i 3... te co nie latają niech się nie martwią tylko cieszą :-p

co do prezentu dla kolegi - może jakiś realistyczny model motocyklu, który mu sie podoba?

zmykam robić obiad, bo po południu z mała jade do znajomej, żeby dzieciaki się pobawiły (jak dam radę w ten upał podjechac te kilka km rowerem...)

Dziewczyny potrzebuje pomocy. Mam kupic prezent koledze z pracy który odchodzi. To chłopak, 27 lat, kawaler, lubi motory. Nie mam pomysły co mu kupic na pożegnanie. Macie jakies pomysły. Prosze o pomoc...

alkohol zawsze jest na topie,może jakiś gadżet związany z motorami

Mini ale my docierałyśmy sie 6 lat, a dzisiaj potrafiła mi powiedzieć, że mam sie nie wtrącać do jej spraw i mojego M!!!!! Ona jest tylko dobra 10 każdego miesiąca.. przykro mi bo moje dzieci nie to że ją uwielbiają, ale lubią ja... :wściekła/y: no i dodam żepowiedziała ze nie chce nas widzieć... normalnie płakać mi sie chce!

Pinula dobrą whisky :) pierwsza myśl co mi przyszła :)

nie martw się teściową ojej ją i nie przejmuj się

pinula - a ty juz mialas prenatalne nie ? ja mam skleroze i juz nie pamietam kotramiala kotra nie ....... co do prezentu nie podpowiem bo ja sama nigdy nie wiem co kupic- jelsi ma maotro to mzoe jakis gadzet ,ochraniacze czyc os ?

ja z tesciow anie mam kontaktu ogole ona jak i ja wizyty u siebie traktujemy jako zlo konieczne , mialadobry kontakt do poki nie pwoeidzialam z owczesnym narzecoznym ze jestem w ciazy potem to juz byl boj o wsyztsko, o slub (my chcielismy cywilny i skromne przyejcie ona koscielny na 200 ludzi?) chrzest itd takze tragedia z naszje nowiny o dziecku ni zorbila sobie nic tylko "pieprzysz" do owczesnego anrzeczonego a jak sie dowiedziala ze meza kolega wpadl to sie cieszyla jak nie wiem ...yhhhhh, dlatego z ponformowaniem i drugiej ciazy sie nie spiesze ;/

zegarek z motorem :)
ech ciezki wiecxzor mialam tak mi sie spac chcialo a tu tyle roboty mialam wkoncu sie polozylam i wiecie co dzidizol mnie skopal :-) napewno to niebyly jelitka ani nic z tych rzeczy takie delikatne pukniecia a trwaly chyba z 5 minutek jak dawalam reke zaczol kopac jak brakam spokój :) hehe wiem wiem zaraz powiecie ze to niemozliwe ze za wzawczesnie ale to na 100 % byly delikatne kopniaczki :) wiec zaniedlugo maz bedzie czul i synek :)
naszczescie umnie dzisiaj troszke chlodniej wieje wiaterek :) sprzydalo by sie troszke deszczyku

czesc Wam... powiem Wam ze ostatnio nie mam wcale ochoty na siedzienie przed kompem po powrocie z pracy.... a jak jestem w pracy albo nie mam czasu na zagladanie na forum a jak mam czas to nie bardzo jest jak bo jak zobacza ze siedzie na forum zamiast robic jakies piekne tabelki to wiecie... ostatnio mam etap mega zmeczenia nic mi sie nie chce wystraczy ze przejde sie kawaleczke i juz nie mam sily... najchetniej to bym spala.

Bozienka to super :) powiem Ci ze M. jak wczoraj polozyl glowe mi na brzuchu to mowil ze slyszy jak serduszko bije maleństwu. Nie bardzo wiem ile w tym prawdy ale byl zadowolony ze uslyszal syna jak to stwierdzil :)

pinula ciesz się dziewczyno że nie wstajesz w nocy heh. a propo teściowej- "wątroba nie mięso teściowa nie rodzina"olej ją więc i już.a co na to twój m?

mata podziwiam,mi się łazić nie chce a co dopiero rowerem jeździć.

kasiurek współczuje takiej zołzy.Moja teściowa co prawda nie wiele się interesuje ale przynajmniej się nie wtrąca

reklama
Bozienka to super że czujesz ruchy,ja jestem dopiero w 13 tygodniu i też mi się tak wydaje że czuję kopniaczki maluszka,z Agnieszką czułam juz właśnie w 13 tygodniu:-)

Do góry