MaMicurina
Fanka BB :)
ja sie objadlam i leze niczym waleń:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sprawdz sobie na wielkim zarciu jak sie robi krokant do tortow- zrob tak migdaly - tylko ich nie krusz -ja mezowi tak robie orzeszki i zawsze z pol kilo zje hahaTo trzymam kciuki by mu sie udalo.Ja juz kapusniak wstawilam .Juz mam liste smakolykow na moje przyjecie-w koncu dokladnie wiem co zrobie.Czy ktoras z was prazyla na slodko migdaly?i ma sprawdzony sposob.Moja mama wyslala nam swiateczna paczkejuz nie moge sie doczekac co tam jest.
halooo, jestem po usg w 3 trymestrze, do poczytania w odpowiednim watku, tu tylko napisze, ze mlody czlowiek sporawy nawet, blisko 1,5 kg, z tego usg wychodzi tydzien wiekszy niz z miesiaczki, wiec spoko nie martwie sie juz, ze jak bede miala cesarke okolo 20 lutego to bedzie cos nie teges z malym, ze nie bedzie gotowy czy cos....powinien juz byc ładnie duzy i gotowy do 'wyjecia'.
teraz jestem glodna jak wilk, ide sobie zrobic cos do jedzenia, pozniej przyjde Was poczytac.
dziendobry dziewczynyja wlasnie zjadlam i sie zastanawiam co dalej z soba zrobic, desz leje bo by sie poszlo na spacer... w tv tez nic nie ma, a T znow w pracy......... ogolnie nuda na maxaaaa
tez sie zastanawiam nad praniem ale czy tak przy niedzieli wypada?