Wow, takiej produkcji to ja chyba od miesiąca tutaj nie widziałam
Ewstra to Ci Tosieńka piknie rośnie

ach, remontowanie się... my też zbieramy się do zakładania paneli... najpierw miało być cyklinowanie parkietu, ale jak powstał pomysł by za jakieś 4 lata zakupić większe mieszkanie to stanęło na panelach, tylko jakoś zebrać się nie da rady... :/
Kochana Nefi straszno Ci dziękuję za zarzucanie wici wśród znajomych! Kurka, mam nadzieję że szybko zdrówko Natusi się poprawi!!
Doris dzień dobry! zaglądaj częściej!! No i gratuluję tak zacnego uzębienia
Amandla hmmm... tak kusisz tym BLW że zaczynamy coraz bardziej pozwalać na zabawę jedzeniem, a dzięki temu więcej trafia do Antkowej japy niż jest nerwów i zaciśniętych ust
Vill ależ z Rafałka śpiewak, normalnie cudo

a to ci szpinak winowajca kropek... ;/
Tunia a i u nas rybka z gerbera robi furorę

i jeszcze królik , a potrafi na raz zjeść 1,5 słoika
Kasiulka u nas też niestety słychać aż nad to studentów ;/ a Grześ, miód malina! No i chyba jest pierwszym raczkującym marcowiątkiem
Niusia współczuję szczerze pracy na zmianę i to jeszcze takie feralne połączenie (jednego dnia do 24, a następnego na 7) i do tego jeszcze kiepska nocka...
Wczoraj moi panowie zaszczepili się. Antek waży 9,5 kg i mierzy 72 cm, a więc pora pomału prać ciuchy na 80, co by w pogotowiu czekały

Jak małżon był z młodym w przychodni to patrzono na niego jak na ufaka, kto to widział z dzieckiem na szczepienie i to BEZ mamy!! I tłumaczono mu jak upośledzonemu co należy zrobić z ranką po wkuciu

Miał ubaw po pachy! a mi ortopeda przepisał zabiegi (znowu!) ale tym razem coś nowego TENS na ból kręgosłupa ... a ja myślałam że to tylko do porodu ... Niby mam w skierowaniu napisane że pilne, ale ciekawe czy uda mi się załatwić tak na szybko tzn. na ten msc.
Tyle to u nas...
Pora na jakiś spacerek się wybrać

Tymczasem...