reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

POGADUCHY O WSZYSTKIM

Ale na co dzień jestem pogodnym dzieckiem, ktore czasami ma ochotę poszperać tam, gdzie nie wolno (tak twierdzą dorośli, ale co oni tam wiedzą  ;))

r91ky.jpg

r67up.jpg

r59xc.jpg

r37hi.jpg

r17hd.jpg

r9if.jpg

I, podobnie, jak mama patrzę przez okno i szukam wiosny.

r73mq.jpg

reklama
A jak rok temu wróciliśmy z mamą ze szpitala do domku, to tata z Kajciem zrobili nam takie powitanie:

napis0pd.jpg

I to byłoby na tyle, bo więcej zdjęć nie mam (na szczęście). Acha, jeszcze Jeruś w chwilę po urodzeniu:

ur7yf.jpg

I naprawdę koniec. Ale sobie postów nabiłam. ;) Kajcio się ucieszy, bo on nie może doczekać się tysiąca. Chyba zacznę grać w gry... ;) :laugh: ;D :laugh:

Zdjęcia są super!!!!
Bardzo podoba mi sie mina Jeremiego z tortem (ostatnie zdjęcie) Jest wyraźnie zaskoczony ;D

A u mnie "coś" zaczyna się dziać- to chyba czop.
Ale skurczy jeszcze nie ma.
Może wiecie jak długo może schodzić czop?

Pozdrawiam mamusie i ich dzieciaczki!!!!

Mokkate: o ile dobrze pamiętam to czop może poprzedzać poród nawet o 2 dni. Ale skoro odszedł to już szykuj torbę. Trzymam kciuki. :)

Tort Jeremiemu nie smakował, nie chciał wcale jeść ani odrobinki. Do tego był zbulwersowany, że klei się do rąk. :laugh: ;) :p

EWCIK100 pisze:
Mokkate: o ile dobrze pamiętam to czop może poprzedzać poród nawet o 2 dni. Ale skoro odszedł to już szykuj torbę. Trzymam kciuki.  :)

Tort Jeremiemu nie smakował, nie chciał wcale jeść ani odrobinki. Do tego był zbulwersowany, że klei się do rąk.  :laugh: ;) :p

Zaczął mi odchodzic już wczoraj i od razu wzięłam się za torbę ;D
Dziś ide do gina- zobaczymy co mi powie.
Może juz niedługo będę mogła wkleic zdjęcia swojego szkraba.... :)

Bardzo fajnie powitali Was w domu po porodzie, Ewcik.
Na mnie czekało tez miłe przyjęcie- dużo, dużo balonów w pokoju dzidziusia.
Potem baliśmy sie, że któryś pęknie i Daria się przestraszy, więc je na noc wyciągnęliśmy ;D

reklama
przyłączam sie do życzeń

najpierw dla JEREMKA NA 1 URODZINKI

I dla SEBASTIANA 100 lat 100 lat

Mokate no to już prawie jestes mamą po raz kolejny ale fajnie
juz sie nie moge doczekać zdjęć ::)

nw5jnt6oxh5ai6fj.jpg

Do góry