reklama
Witam, witam!!!
Dawno mnie tu nie było ;-) , nawet nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie....
Daria chodzi do 4 klasy i musze powiedzieć, że bardzo, baaaardzo sie jej podoba. Nie chodziła taka zadowolona do szkoły przez całe 3 lata.
Nie wiem w czym leży przyczyna, czy to kwestia wychowawcy, czy czuje sie już taka dorosła... grunt że wreszczie lubi szkołę.:-)
Edzia - zestaw lektur jest wszędzie taki sam, ale każdy nauczyciel wybiera z niego kilka pozycji do przygotowania. Jeden takie, drugi inne..
Najlepiej zapytac na zebraniu jakie będą obowiązywały.
Ewcik- samych cudownych chwil i spełnienia marzeń dla Kajtka
z okazji 9 urodzin!!!!
Pozdrawiam!
Dawno mnie tu nie było ;-) , nawet nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie....

Daria chodzi do 4 klasy i musze powiedzieć, że bardzo, baaaardzo sie jej podoba. Nie chodziła taka zadowolona do szkoły przez całe 3 lata.
Nie wiem w czym leży przyczyna, czy to kwestia wychowawcy, czy czuje sie już taka dorosła... grunt że wreszczie lubi szkołę.:-)
Edzia - zestaw lektur jest wszędzie taki sam, ale każdy nauczyciel wybiera z niego kilka pozycji do przygotowania. Jeden takie, drugi inne..
Najlepiej zapytac na zebraniu jakie będą obowiązywały.
Ewcik- samych cudownych chwil i spełnienia marzeń dla Kajtka
z okazji 9 urodzin!!!!
Pozdrawiam!
Edzia
Fanka BB :)
Mokate witaj, ja Cię pamiętam
Dzieki za info w sprawie lektur, pytam dlatego, ze obecnie nie mieszkam w Polsce i moje dziecko nie chodzi do polskiej szkoły, a chcialabym aby czytal polskie lektury, bo kiedyś wrócimy...:-)
To fajnie że wszystkie nasze dzieci chodzą chętnie do szkoły :-) to bardzo wazne
pozdrawiam :-)

Dzieki za info w sprawie lektur, pytam dlatego, ze obecnie nie mieszkam w Polsce i moje dziecko nie chodzi do polskiej szkoły, a chcialabym aby czytal polskie lektury, bo kiedyś wrócimy...:-)
To fajnie że wszystkie nasze dzieci chodzą chętnie do szkoły :-) to bardzo wazne

pozdrawiam :-)
ja też pamietam
Bartek nie chce odrabiac lekcji
ja nie wiem co mam z nim zrobic
słabo mi sie robi jak słysze non stop zaraz zaraz
szlak mnie trafia
a gdzie jeszcze nauka
czasem mam dość
a Kacper wcale mi nie pomaga
jest poprostu zazdrosny jak widzi że chce Bartkowi pomóc
robi wszystko aby nam przeszkadzać
Bartek nie chce odrabiac lekcji
ja nie wiem co mam z nim zrobic
słabo mi sie robi jak słysze non stop zaraz zaraz
szlak mnie trafia
a gdzie jeszcze nauka
czasem mam dość
a Kacper wcale mi nie pomaga
jest poprostu zazdrosny jak widzi że chce Bartkowi pomóc
robi wszystko aby nam przeszkadzać
Edzia
Fanka BB :)
Witajcie
Mi jakos tak czas szybko leci, ze nie ma kiedy usiaść do kompa, ale jestem
U nas w szkole ok, Alex zadowolony :-) , ma dużo kolegów, już zaczął "bywać" ;-) czyli jakies zapraszanie sie zaczęło...ja przy okazji też poznalam sporo nowych, ciekawych ludzi z całego świata, to ciekawe doświadczenie
z językiem Alex radzi sobie całkiem dobrze :-) .
Tez mam kłopot z nianią, bo nie moge znależć, jak ktoś wie że ma pracowac u expatów to chce 4 $ za godzinę!
a to drożej niż w Warszawie płaciłam...ale szukam dalej
Wiki rośnie jak szalona i jest bardzo samodzielna, tylko gada ciągle "po swojemu", ale rozumie wszystko!
Mi jakos tak czas szybko leci, ze nie ma kiedy usiaść do kompa, ale jestem

U nas w szkole ok, Alex zadowolony :-) , ma dużo kolegów, już zaczął "bywać" ;-) czyli jakies zapraszanie sie zaczęło...ja przy okazji też poznalam sporo nowych, ciekawych ludzi z całego świata, to ciekawe doświadczenie

Tez mam kłopot z nianią, bo nie moge znależć, jak ktoś wie że ma pracowac u expatów to chce 4 $ za godzinę!

Wiki rośnie jak szalona i jest bardzo samodzielna, tylko gada ciągle "po swojemu", ale rozumie wszystko!
A
Agnexx
Gość
Hej!Witajcie babeczki :-)
... Agnexx, a co u Ciebie? Jak w pracy?...
.
W pracy ogólnie dobrze... tzn. warunki pracy fajne, ale płacy ...

Ze szkołą narazie nie ma problemów. Patryk świetnie sobie radzi.
Mamy do zaliczenia 30 modlitw przed I komunią św. i to zajmuje nam troche czasu. Dzisiaj byłam z nim na egzaminie u księdza. Jesteśmi 6 modlitw do przodu.

Należę do Rady Rodziców i z tego powodu w zeszłym tygodniu byłam na zakupach. Musiałam kupić coś na Dzień Chłopca za 4zł na jedną osobę. Miało być coś do jedzenia i coś do zabawy. Kupiłam w Tesco motory i Knopersy. Podobno chłopcy byli zachwyceni.
Pod koniec października Patryk jedzie ze swoją klasą do Aquaparku. Nie może się już doczekać. :-)
Sebastian świetnie radzi sobie w przedszkolu. Jestem pełna podziwu dla jego zaangażowania. Nie zdarzył nam się żaden kryzys. ;-)
Jeśli chodzi o nową oprawę graficzną naszego forum to jestem totalnie zagubiona...

Proszę zagłosujcie na mojego 8 letniego synka :
http://miniurl.pl/345tu
Michaś z mamą z całego serduszka pięknie dziękują
http://miniurl.pl/345tu
Michaś z mamą z całego serduszka pięknie dziękują

reklama
Postanowiłam że zacznę nowy temat
nie wiedziałam jak go zacząć
ale chciałabym abyśmy mogły gadać ze sobą tak jak na wątkach dla maluchów
gdzie jesteśmy z dziewczynami juz od czasów ciąży
tu też taki wątek by sie przydał
Moja Paulina ma dziś pierwszą klasówkę z matematyki
bardzo się boimy bo nie wiadomo jak pani będzie oceniała
narazie jest bardzo surowa bo stawia pałki za jeden błąd na kartkówce z tabliczki mnożenia
siedziałyśmy całą sobotę i niedzielę
zobaczymy jaki będzie wynik
czekam na was i na wasze codziennie problemy i radości
może tu będziemy sie ogły pochwalić naszymi starszymi dziećmi
zdjęcia bardzo mile widziane
Pa
a moj mały dostał ostatnio z matematyki ocenę "2-" Tak mnie to rozśmieszyło... kiedyś można było co najwyżej dostać "3=". Pozdrufka dla wszystkich
Podziel się: