Ja używałam tego z Nivea co Karola i teraz też go używam.
Karola też tak myślę, że nie ma co kombinować jeśli coś jest sprawdzone i działa dobrze :-)
Jeju ja takich terminów jedzeniowych nawet nie znam....dziecko w tym wieku samo wie ile potrzebuje zjeść. Krzysiowi często daje coś w kawałkach i sam sobie zajada, ile zje tyle jego
Paulina może macie suche powietrze w domu? U nas nic takiego się nie dzieje, ale ja używam nawilżacza.
Karola też tak myślę, że nie ma co kombinować jeśli coś jest sprawdzone i działa dobrze :-)
Jeju ja takich terminów jedzeniowych nawet nie znam....dziecko w tym wieku samo wie ile potrzebuje zjeść. Krzysiowi często daje coś w kawałkach i sam sobie zajada, ile zje tyle jego
Paulina może macie suche powietrze w domu? U nas nic takiego się nie dzieje, ale ja używam nawilżacza.
Ostatnia edycja:
ale wczoraj zjadła paróweczkę i kromkę chleba:-) dziś M. ma jej dać w ten sposób obiadek (makaron z sosem) ciekawe ile zje
a jak Ty Krzysiowi dajesz parówkę np. na śniadanie to ile zje? jedną czy może więcej??
co roku mam z tym problem... dziś ledwo mówię
ostatnio u mnie w bawialni było kilkoro takich dzieci co przez całą zabawę miało smoczek
porażka....
pół godziny zastanawiałam się skąd ja znam tą kobietę ze zdjęcia
już to widzę, pewnie z nim na kolanach. Ostatnie tygodnie były strasznie męczące - ciągłe siedzenie z nim w domu, moja i jego choroba.....cieszę się że znów idzie do przedszkola - odetchnę i będę w stanie spokojnie popracować.