Paulina - faktycznie coś cicho sie znów zrobiło ale widzę że wczoraj z
Elutką rozruszałyście forum:-) sukienka bardzo ładna - princesska ale taka skromna, bez dużej ilości świecidełek... podoba mi się
a jak nocka po takiej długiej drzemce w dzień? Nikola ładnie spała?
cieszę się że uporałaś się już z dolegliwościami

profilaktycznie to ja używam żel przeciwbakteryjny i nawet dość daje radę

a która Miss wygrała??? my też oglądaliśmy ale przełączyliśmy bo nas denerwowało całe widowisko
Elutka - Lila jak zwykle w niedzielę była na spacerze w drodze do i z kościoła

potem już się Michałowi nie chciało wychodzić - a raczej nie miał czasu bo umówił sie na spotkanie z doradcą finansowym (naszym znajomym a nie tym co się zajmuje naszymi finansami do tej pory) bo chciał porównać czy faktycznie to co tamten mówi ma sens i okazało się że dobrze zainwestowaliśmy pieniądze we fundusz dla Lilki ale ma trochę inną wizję jeśli chodzi o kredyt na mieszkanie... jakbyście nadal byli zainteresowani to daj znać
my choinki żywej nie będziemy kupować bo święta pewnie spędzimy u rodziców więc wystarczy nam sztuczna;-)
co z tym kręgosłupem? może warto się przejść do lekarza? bo z tym nie ma żartów...
i co mówili o tych klapsach? wolno czy nie?
a ja znów weekend w pracy

choć wczoraj się udało i wróciłam już po 15 bo dzieci nie było i nie było potrzeba aż tylu opiekunek

dziś znów na 15... mam nadzieję że też będzie spokojnie bo moje gardło juz wysiada a na wolne nie mam co liczyć