G
guest-1673535084
Gość
Aria ja tez niestety nie pomoge 
Karola my do zabkow mamy oral-b stages 1 i taka sama szczoteczke... Powiem ci ze nigdy nie slyszalam o zelu dla dzieci z ziai
teraz pasta nam sie konczy to moze kupie ten zel
Misza dla dzieci nic nie znam dobrego, ale mnie juz tydzien biegunka trzyma

stoperan pomaga tylko na jakies 12h... Co do sukni to ja tez figury idealnej nie mam. Doskwiera mi brzuch, a z cwiczeniami Chodakowskiej wytrzymalam tydzien 

ale wierze ze moze jakis gorset mi dopasuja..
Karola my do zabkow mamy oral-b stages 1 i taka sama szczoteczke... Powiem ci ze nigdy nie slyszalam o zelu dla dzieci z ziai
teraz pasta nam sie konczy to moze kupie ten zelMisza dla dzieci nic nie znam dobrego, ale mnie juz tydzien biegunka trzyma

stoperan pomaga tylko na jakies 12h... Co do sukni to ja tez figury idealnej nie mam. Doskwiera mi brzuch, a z cwiczeniami Chodakowskiej wytrzymalam tydzien 

ale wierze ze moze jakis gorset mi dopasuja..
w pokoju tym są ławki dla rodziców i nagłośnienie tak że rodzice mogą uczestniczyć we mszy świętej
próbowałam też A6W ale to z kolei ciężkie jest i też długo nie wytrzymałam... mi brzuszek sam zanika - w pracy mam dużo ruchu i w domu też i samo jakoś spada.... a za niwelowanie brzucha pociążowego zabiorę się pewnie dopiero po kolejnej ciąży
tez się muszę poumawiać na różnego rodzaju kontrole po nowym roku.... i badania trzeba będzie porobić....