reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

witam kazda z osobna:tak:
Edysiek troche zimno jak na wesele,ale coz jak jest;-)nalezy isc,a jak ci sie nie chce to bedziesz sie swietnie bawic:tak:tego Ci,Wam zycze:tak:no i ocieplenia,coby stroje ladnie sie prezentowaly;-):tak:
fanta... sliczny piesek
gwiazdeczka no tak jak tu nazwac taki wieczor panienskim?ale taki zwyczaj wiec niech tak zostanie,przez jeden wieczor wszystkie sie poczujecie jak panienki;-):-Dech te czasy co????:-pbeztroskie lata:rofl2:

pozdrawiam wszystkie i piszemyyyyyyyy!!!!!;-):tak:

reklama
helo dziewczyny :-)
Fanta śliczne małe cudo :-)
gwiazdeczka życzę udanej zabawy :D a mężowi przejdzie. Może mu żal, że na kawalerski nie idzie :>
Zytko masz rację :-) piękne to były czasy ale i te mają swój urok :-)

Felidae pisze:
Zytko masz rację
biggrin.gif
piękne to były czasy ale i te mają swój urok
biggrin.gif
hm,kazdy etap zycia jest fajny,czasami bysmy chcieli wrocic do czegos,badz zeby sie cos powtorzylo lub nie:-p
ja ogolnie z zycia jestem zadowolona,chociaz wiele bym zmienila:-pale zawsze mowie,oby nie bylo gorzej;-):-D

A więc....
Synuś ma na imię Kamil.Mieszkamy w Brzegu w woj.opolskim narazie z teściami ale może od czerwca pójdziemy na swoje(jak się uda).Ja nie pracuje,mąż pracuje w delegacji i wraca do domu co drugi tydzień.:confused:Nie wiem co mogę jeszcze napisac,jak coś to pytajcie.

reklama
Do góry