reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
Hejka!
Wpadam się przywitać. Oczywiście jestem chora :dry: dostałam jakieś krople <3razy dziennie po 50 przez 10 dni>, a kuźwa drogie bo prawie 50 zł. Do tego młody od wczoraj gorączkuje, był z T u lekarza i niby wirus. Dostał witaminki za 100zł
shocked.gif
ale co z tego jak całą nockę mam nie przespaną, bo też gorączkował i na zmianę okłady szły i czopki. Nic nie pomagało, więc zadzwoniłam i zamówiłam wizytę domową
yes2.gif
. Lekarka przyjechała i stwierdziła, że wirus i albo coś będzie albo to 3dniówka.
To by było na tyle jeśli chodzi o to co słychać.
Felidae, ja czytałam wszystkie tomy i podobało mi się ale film jakoś nie bardzo ;-). Jak gustujesz w takich książkach to może: Błękitnokrwiści Ci podpasują :tak: <też ma kilka tomów bodajże 6>. Mi osobiście podobał się ostatnio czytana "w objęciach chłodu" <lekka i przyjemna trochę kryminał ;-)>.
Miłego dnia!

Fanta zdrówka
Moja Angela też jakaś chora, do szkoły na razie nie chodzi. A dopiero wróciłyśmy z egzaminu do komunii, oczywiście zdany :-)
Katechetka ich pytała z modlitw, przykazań i takich tam, ale nasz ksiądz i tak co roku dzieciom egzamin robi.
Najpierw mnie zwalił z nóg pytaniem co to jest sakrament a tego to ja sama nie wiem, a co dopiero dziecko. No ale wymieniła sakramenty, powiedziała do jakiego przystępuje i ok. Potem jeszcze pytał formułkę spowiedzi i na końcu czy się modli i było po egzaminie.

Edysiek zdrówka dla Angeli!
co do egzaminu to tak trochę się dziwię bo ja żadnego nie miałam a teraz to nawet dzieci musza udowadniac że sa katolikami,lub sa z rodziny katolickiej.tak o tym wspominam bo chciałam moją Julkę zapisac do katolickiego przedszkola i normalnie tyle papierków musze złozyc i w ogóle od księdza potwierdzenie że był u nas po kolędzie i że widzi nas na mszy. po prostu musze udowodnić że jestem katoliczką i tak wychowuję moje dziecko jeszcze brakuję zeby chcieli ode mnie dokumenty że kiedys chodziłam na lekcje religii i czy na pewno jestem polką.
Fanta zdrówka życzę, a ty to taki chorowitek jestes nie? ja na szczescie po ostatniej infekcjii mam spokój i mała tez ale wolę nie zapeszać więc zdrówka Tobie i Kubusiowi

Mamuśka, ja to wiecznie z tym gardłem walczę :dry: ale co zrobić, a jak nie gardło to coś się przyczepi. Na szczęście mały nie choruje często ale jak zachoruje to poważnie :sorry:.
Edysiek zdrówka dla Angeli. Super że zaliczyła ten cały egzamin, a tak się martwiłaś. Oj mamusia :-D;-)

Dziewczyny zdrówka, życzę każdej z osobna :-0
mój młody znowu coś dorwał. zmieniliśmy przychodnie i póki co na ucho dostal kropelki i do nosa tyż... mam nadzieję, że dadzą radę.. bo nie chciała bym go znowu faszerować czymś...

w okresie boomu, na "zmierzch" się nie rzuciłam. i jakoś nie zawracałam sobie głowy tym całym zamieszaniem o kolejkach za książkami i filmem w kinie :-) dopiero jak w święta film zobaczyłam to pomyślałam, że książka mnie oderwie od rzeczywistych problemów choć na chwilę...
agniecha_bebecha Ja pracuje jako technik analityki medycznej...obecnie na AM. jutro sądny dzień, a potem sądny tydzień albo i jeszcze dłużej nim na dobre się wyjaśni co i jak ....jestem strzępkiem nerwów....dawno nie miałam takiego stresa :|

Dziękuję Wam za ciepłe słowa...odezwę się jak będę wiedziała co i jak....Normalnie mnie skręca :eek:

witam dziewczyny zdrówka zycze
teraz pewnie bede tutaj rzadziej zaglądać dostałam wkońcu prace :-) na razie chodze na takie jakby szkolenia ale mam nadzieje ze wszystko sie poukłada w moim zyciu bo ostatnio to nonstop pod górkie ale nie bede tutaj na ogolnym pisac
pozdrawiam :-)

reklama
Witam się w ten pochmurny poranek!
Pogoda do bani, wczoraj świeciło słonko i na termometrze miałam <w słońcu oczywiście> 27 stopni :-D. Ale co z tego jak choroba i nici ze spaceru...
Gwiazdeczka 3mam kciuki by wszytko pomyślnie się potoczyło i umowa była :tak:.
Felidae, no, no analityk :shocked2:. 3maj się i nie nakręcaj, może jakieś ziółka na nerwy? Żebyś się jakiejś nerwicy nie nabawiła. Polecam labofarm <ziołowe tabletki> wyciszają nie otumaniają :tak: za 16 zł masz 60 sztuk ;-).
Miłego dnia dziewczyny!

Do góry