agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
...ja już po zakupach
fanta 3mam kciuki za siostrę aby szybko znalazła pracę
fanta 3mam kciuki za siostrę aby szybko znalazła pracę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

mi to caly ranek by zeszlo z lepieniem

. ale też do domku jeżdże raz na rok- i przezywam strasznie bo to już coraz bliżej. a ja cholernie boje się latać samolotem
plac zabaw nam rozkopali,park też cały w remoncie i tak autobusem z dzieckiem gdzies jechać żeby się pobawiło? nudy normalnie zaczynam nie lubić tego miasta.
wszystkie opłaty robi pieczołowicie teściowa, żadna niedopłata nie wchodziła w grę i tak to ciotuni jest lżejsza o 14 tysi....a jakiś darmozjad dorobił się na czyjejś naiwności :-( swoją drogą ąz sie dziwię ile to takie babcie maja kasy w domu :| ja bym się bała, al eoni boją sie z kolei banków :|ehhhh

ja tez sie dziwie staruszkom,tyle kasy maja,niby oszczedni,nie wydaja na glupoty,a przyjdzie jakis malolat i ot tak mu daja na reke
ale jakby poszedl wnuczek czy wnuczka,zeby babcia dala na cos to nie ma,ale naprawde tyle juz sie mowilo w telewizji na ten temat i ze ci staruszkowie jeszcze sie dadza tak omotac,hm wielka szkoda,ciekawe czy poznalaby go,moze to z sasiedztwa?chociaz watpie...,ale wiesz,moze warto sie popytac,poobserwowac,bo moze tez odwiedzic ten darmozjad jakas sasiadke cioci?no nie ale ze tacy nie maja sumienia...
moze z tego wzgledu,ze wiekszosc zycia i wychowalam sie na wsi...ale jakos tak miasto,bloki mnie nie interesuja,gdzies pod miastem jakis domek owszem...,chociaz w miescie nieraz jest wiecej atrakcji...