reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

lenaDTR pisze:
10 pazdziernika mija rok jak go nie jest za granica
kurcze lenaDTR przez rok nie widzialas meza?a dziecko ojca?czy byl w miedzy czasie w Polsce?
ale masz racje cos za cos,niestety taka rzeczywistosc...
ja swojego tez bardzo rzadko widuje:-(;-)czasami jest ciezko,i zastanawiam sie jak to by bylo gdybysmy widywali sie normalnie czyli codziennie,takie normalne dni gdyby byly:-pbo teraz to jest zycie takie hm:rofl2:;-)
agnieszka.kk moze wina twojego humoru lezy w zblizajacej sie jesieni?ja chociaz lubie jesien,oczywiscie jak nie pada,ale tez mam czasami doly...;-)

tak sie zastanawiam gdzie zaginela mamuska24:dry:

ja dzisiaj bylam na badaniu krwi,oczywiscie zaprowadzilam corke do przedszkola i sama pojechalam bylo mi tak dziwnie,ze jade sama bez niej,ze jechalam w jedna strone,ale myslami bylam juz wstecz:rofl2::-Ddoszlam do wniosku,ze jestem nadopiekuncza matka:-p:-Dbardziej ja przezywam cala sytuacje niz ona...;-)nawet z tego wszystkiego troszke wczesniej poszlam po nia,okazalo sie ze wszystko ok,zadowolona bo dzisiaj wyszli na dwor,pierwszy raz,sloneczko wiec pogoda super.W tamtym tyg.padalo:-p
a i oczywiscie narazie jest od 8,30do12stej(tak wiekszosc dzieci jest;-))
Oczywiscie zaliczylam sklepy tak na szybko,kupilam sobie szlafrok,no i dla dzidzi recznik w kolorze blekitnym,hm jakies przeczucie czy co?:-D

reklama
nie spokojnie dziewczynki przyjezdza raz w miesiącu a nawet dwa zależy:)Nie ma tragedi, wiadomo, że jest ciężko ale widzicie zeby remontowac mieszkanie bez kredytu trzeba byc za granica!

cześć dziewczyny
dawno do was nie zaglądałam ale jakos czasu brak, julka zaczęła przedszkole a ja chyba zaczne nadrabiać ten czas kiedy z nia siedziałam i wezmę się za siebie.
mój szkrab zaczął spać sam z czego jestem dumna bo po 3 latach odzyskałam swoje łoże.

Zytko miło że pamiętasz o mnie, z góry przepraszam że was tak zaniedbałam- ale muszę przyznać że ostatnio to i weny na pisanie brak.:-(

postaram się wwpadać do was częściej jak tylko pogoda się u mnie pogorszy:-), bo narazie staram się wykorzystać fajna pogodę.

buziaki miłego wieczorku

Witajcie

...a Ja od wczoraj męczę się z grypą żołądkową
unhappy.gif

W nocy nie spałam.Dziś wzięłam wolne,odpoczywam.

Miłego dnia!

Witam :-)

Zyta na pewno ciężko się przyzwyczaić, że córcia już nie chodzi wszędzie z Tobą. Ale jeszcze trochę i będziesz wszędzie z wózeczkiem śmigać ;-)
Może i przeczucie, a może takie podświadome pragnienie synka :tak:

Lena nie martw się, jakoś dacie radę. Na pewno czasem smutno jak męża nie ma. Ale tak jak piszesz kasa potrzebna. Remonty wymagają dużego nakładu pieniędzy, niestety my też ostatnio ciągle na debecie ciągniemy, ale inaczej nie da się nic kupić do domu :-(

Mamuśka pisz częściej :-) Jak tam córcia w przedszkolu ?

Baśka zdrówka dla synka

Agnieszka a u Ciebie już lepiej ?

Ja też jak zwykle zabiegana. Praca, dom a jeszcze trzeba ogródek na zimę przygotować.
Wczoraj byłam z córcią w kinie na Dzwoneczku w 3D :-)

HEj hej
Zytko też sie ostatnio badałam...krew ok...jutro USG na przezierność karkową...trochę się boję...
DZIEWCZYNY wracamy do moich rodziców...Nasza wspaniała pani"gospodyni" zadzwoniła ( i z tekstem identycznym jak rok temu) iż sprzedaż mieszkania została na razie zażegnana, poinformowała mnie że czynsz w maju wzrósł o 100 zł... ale ona byla tak zajęta, że nie miała kiedy zadzwonić ( baba emerytowany lekarz) Pewnie ma ochotę wynająć mieszkanie za większą kasę...wiec będzie miała taką okazję...bo nas nie stać płacić 1650...zł :-( tak mi smętnie...ale cóż, trzeba żyć dalej...

Edysiek tak już lepiej.Na szczęście wymioty ustąpiły,kości tylko mnie bolą i jakoś zimno mi czasami ale ogólnie jest już lepiej.
Felidae co za babsko wredne :wściekła/y: może sprzedaż domu to tylko wymówka aby czynsz podnieść?Mam nadzieję ze jakoś sobie poradzicie...:blink:

Wypiłam koktajl truskawkowy zrobiony przez mojego męża i uciekam spać.Dobranoc wam!

reklama
Witam.Kamilek śpi i dziś jeszcze ma zastrzyki bo pediatra stwierdził że dziś mu nie zajrzy do uszka dopiero jutro bo by za szybko chyba było:sorry2:
felidae wow aż tyle za mieszkanie liczą a duże je masz?My szukamy właśnie takiego dwupokojowego ale na razie albo za drogie albo po prostu zbyt daleko a liczyć się musimy z tym że mąż do pracy musi dojeżdzać:dry:

Edysiek zazdroszczę wypadu do kina normalnie;-):-)

Do góry