reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Cześć wam :)

Wpadam na chwilę powiedzieć wam że mój narożnik przyjechał,panowie pięknie i szybko zmontowali i wszystko jest super,pięknie z wyjątkiem tego iż zrobili nam jasne oparcia a miały być brązowe tak jak siedzenie.Teraz nie wiem czy mąż źle opisał czy może firma coś pokaszaniła i po prostu jak dla mnie jest za jasny bo lubię ciemne meble ale zostawimy go
yes2.gif
Miał być dwu kolorowy ale więcej brązu niż siwego a wyszło na odwrót. Ładnie się prezentuje,jest mega wygodny po prostu trzeba będzie o niego dbać i tyle...
yes2.gif

...a teraz uciekam na miasto kupić jakąś świeczkę ozdobną do pokoju:)
Miłego dnia

reklama
witam co tu taka pustka halo?? My sotatnio nonstop imprezujemy w zeszły wekend bylismy na weselu u kuzynki mały oczywiscie musiał cos nabroic rozciał sobie skóre obok oka naszczescie oko wporzadku, za tydzien idziemy na urodziny do mojej babci obchodzi 70 lat a jeszcze w nastepny wekend mam spotkanie klasowe z podstawówki super sa takie imprezy ale finansowo to cieszko strasznie ;/ czy my aby napewno mamy jesiesn ? ja mam za oknem wiosne w 100% :-) miłej niedzieli kochane

Witam :-)
My jeszcze wczoraj korzystaliśmy z pogody, pojechaliśmy nad staw ze znajomymi. I był ostatni grill w tym roku.
Dzisiaj pogoda już się popsuła, zimno, mokro i brzydko.

Witam.Kamilowi wróciły popołudniowe drzemki zasypia ok.13 i śpi sobie z dwie godz lub krócej ale śpi to ważne:sorry2:
Tylko w sobotę dziadkowie go zabrali na cały dzionek i nie spał,wczoraj też nie bo mieliśmy gości.Ja zle się czułam i szłam na dyżur do szpitala i okazało się że mam zapalenie oskrzeli i dostałam zastrzyki:confused2: Tak wiec mam nadzieję że małego nie zarażę:eek:
Jutro muszę w końcu zadzwonić się zapisać na ten bilans bo ostatnio lekarza i pielęgniarki nie było i kazali we wtorek lub środę zadzwonić.
Edysiek u Nas też dziś już tak się szaro,ponuro i mglisto zrobiło jak na razie nie pada deszcz:dry:

Cześć wszystkim:)

Wpadłam was poczytać troszkę,zobaczyć co u was słychać
yes2.gif

Ja ostatnio jestem tak zabiegana że czasami nie wiem jak mam na imię
laugh.gif
poważnie jakoś tak czasu mi brakuje albo za dużo zajęć i obowiązków mam na głowie.

Życzę wam udanej środy dziewczyny
biggrin.gif

hej ho..
Zyje...ale co to za życie...młody miał anginę ropną. chodziłam na rzęsach z niewyspania :[ po pracy jestem tak zmęczona że szok. Kruszynka która rośnie to dobry dar od losu, żeby nie zwariować w pracy i wyrwać sie na pare miesięcy z tej atmosfery. Tyle jadu, sarkazmu i obłudy w jednym miejscu aż dusi :[ makabra

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny
biggrin.gif

Przepraszam że ostatnio mało jestem z wami ale przestawiłam się na zupełnie inny tryb życia i mało czasu na komputer teraz mam lecz myślę o was cały czas i staram się podczytywać i napisać od czasu do czasu
yes2.gif

Ogólnie wszystko jest super.Zmieniłam wygląd pokoju gościnnego na zupełnie inny niż pisałam wam wcześniej.
Jeśli chodzi o staranka to zdecydowaliśmy z mężem że nie będziemy ustalać jakieś tam daty rozpoczęcia bo tak na prawdę zawsze coś na drodze może stać więc ustaliliśmy że jak będzie to będzie a jak nie to trudno.Jak nie teraz to za rok,dwa czy trzy...Jestem spokojna,zajmuję się teraz Alankiem.Potrzebuje on mnóstwo uwagi bo w szkole nauki co raz to więcej.
Jesień za oknem już na całego,mało wychodzimy z domu bo zimno na dworze ale spędzamy czas ze znajomymi u nas i na wyjazdach u innych.
A ostatniego listopada bawimy się halloweenowo-andrzejkowej imprezie u znajomych
biggrin.gif
Stroje są więc teraz czekamy:)

Pozdrawiam was wszystkie.
Będę zaglądała w miarę możliwości.Buziaki

Witam.Co tutaj takie pustki?Gdzie Wy dziewczynki się podziewacie?
Ja mam okazje iść na staż do banku ale nie wiem jak Kamil zareaguje na przedszkole:baffled: i na razie dogadałam się przełożoną że zrobimy taki okres próbny aby zobaczyć jak Kamil się zaklimatyzuje i jeśli będzie coś nie tak to zrezygnuję a jeśli mu się spodoba podpiszę umowę.Jutro idę pogadać z dyrektorką przedszkola i od pon bym go dawała już a ja do pracy bym szła od następnego tygodnia.

Uciekam.

reklama
witam ja z pracy wiec króciutko u nas wszystko ok
Baska gratuluje stazu a u Was przyjmuja takie małe dzieci do przedszkola? u nas musisz miec skonczone 2,5 roku inaczej nie ma szans

Do góry