reklama
anetka właśnie sobie odpuściliśmy i tak jak mówisz nic na siłe...jak będzie kiedys to oki a jak nie to trudnooo...trzeba życ dalej..

umi2
Fanka BB :)
Vegas mój pije herbate zwykłą z cytryną koniecznie, albo herbate granulowaną, kubusia rzadko bo za dużo kup po nim robi i ja sie stresuje czy aby to nie biegunka. Kakao odpada, mleko tak samo...
Kacper mi spi, a propo picia, zasnął po trzeciej butelce herbaty... dla niego studnia to mało:/ mógłby nic nie jeść ale picie to musi byc.
Pochwale wam sie moim tortem
tylko uwaga przymknijcie oko na burdel na stole bo robiłam zdjecie na szybko

rox wątek nie posiada moderatora
anetka asheara zazdroszcze wam ze sie tak spotykacie ja tez tak chce!!
Kacper mi spi, a propo picia, zasnął po trzeciej butelce herbaty... dla niego studnia to mało:/ mógłby nic nie jeść ale picie to musi byc.
Pochwale wam sie moim tortem
tylko uwaga przymknijcie oko na burdel na stole bo robiłam zdjecie na szybko

rox wątek nie posiada moderatora

anetka asheara zazdroszcze wam ze sie tak spotykacie ja tez tak chce!!
Kamiśka :)
Umi łaaał ale cacko sama wykonałaś? jestem pod wrażeniem ;-)
Co do spotkań BB-mowych to ja mam tylko Paulę,ale teraz rzadko Nam się udaje spotkać, pogoda lipna i obie musimy dojechać 30km a żadna nie posiada prawa jazdy więc to nie lada wyczyn z dzieciurami.
My dzisiaj cały dzień kisiłyśmy się w domu przez deszcz mam w głębokim poważaniu taką wiosnę
Co do spotkań BB-mowych to ja mam tylko Paulę,ale teraz rzadko Nam się udaje spotkać, pogoda lipna i obie musimy dojechać 30km a żadna nie posiada prawa jazdy więc to nie lada wyczyn z dzieciurami.
My dzisiaj cały dzień kisiłyśmy się w domu przez deszcz mam w głębokim poważaniu taką wiosnę

Umi oni żyją tylko ciekawe czy kibelek nie ucierpiał 
Żartuję oczywiście, na pewno było dobre, tylko Ty głupoty gadasz.
I tak podziwiam, ja tortu nigdy nie odważyłabym się zrobić.

Żartuję oczywiście, na pewno było dobre, tylko Ty głupoty gadasz.
I tak podziwiam, ja tortu nigdy nie odważyłabym się zrobić.
Umi liczysz że Twój tyłek wlezie w pampersy Kacpra?
mamy podobne gabaryty i coś mi się wydaje że pampers Julki mógł by mi jedynie za stringi robić
Anetka świetny tort
to masa cukrowa czy z pianek?
mamy podobne gabaryty i coś mi się wydaje że pampers Julki mógł by mi jedynie za stringi robić
Anetka świetny tort
to masa cukrowa czy z pianek?reklama