reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

fanta20062 pisze:
Miałam dobry humor... widząc ramkę obok... no cóż. Bez komentarza...
unhappy.gif
Jakie to nie sprawiedliwe i to akurat przed świętami.
:-:)-:)-(
fanta20062 to bedziesz miala meza w domku,hm nacieszycie sie soba;-)moj tez bedzie mial wolne wiec...;-)
rozyczk@ super,ze masz juz wiekszosc przygotowane,ale i dobrze ze masz blisko mame;-)ja jestem tego zdania,ze co mama to mama;-)pomimo tego ile juz mam lat,ale dopiero sie docenia jak sie ma swoje dzieci;-):tak:
andzia111 ja tez ide do swojego lekarza,chociaz jak bylam ostatnio w Polsce odwiedzalam go i zadnej poprawy,wiec cos nie gra:no:
Edysiek czekamy na fotki z pierniczkow...

a ja w tym roku,tylko w wigilie bede cos przygotowywala...no coz M dostal urlop od 22grudnia,obysmy dojechali na wigilie...
felidae....,iskierka55...,Marcysia...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wpdałam zobaczyć co naskrobałyście, a mężusia na pocztę wysłałam by kartki powrzucał do skrzynki i kilka kopert zaadresował, więc troszkę mu to zajmie :-D:-D.
Edysiek, a wrzuciła byś mi może przepis na pierniczki? Bardzo ładnie proszę :tak: :-).
Zyta, ten mój T to teraz od listopada przepraszam od września < tak od remontu mieszkania> co rusz ma wolne :dry:. Tak szczerze, to troszkę za dużo :-D;-). Tak się cieszę, że już normalnie nie mogę...;-).
Spokojnego wieczorku!

fanta20062 pisze:
Zyta, ten mój T to teraz od listopada przepraszam od września < tak od remontu mieszkania> co rusz ma wolne
dry.gif
. Tak szczerze, to troszkę za dużo
laugh.gif
wink2.gif
. Tak się cieszę, że już normalnie nie mogę...
wink2.gif
.
Spokojnego wieczorku!
:-)
fanta20062 wiesz co za dozo to....,ja to sie odzwyczajam od M jak przyjezdza z pracy po dwuch tygodniach to...:-p;-)ale mam nadzieje,ze swieta nas jakos zbliza;-):-D
a u nas wiatr wiejeeee:szok::szok::szok:

Zyta, ja uwielbiam jak mężuś z pracy wraca o normalnych porach <po południu>, ja sobie z rana wszytko porobię, a po południu mam spokój :tak:. A tak jak jest w domu to cały harmonogram idzie w łeb :-D. Sama napewno dobrze rozumiesz :tak:.
Tak święta zbliżają choć nie zawsze, 3mam kciukasy by i Was zbliżyły.
Spokojnego wieczora uciekam! :-)

Fanta
wrzuciłam linka na Mniam, czyli tam gdzie nasze przepisy ale tutaj też masz Wielkie Żarcie - Przepis - Pierniczki pyszne
Ja też mam nadzieję, że jak będziemy razem cały tydzień to nie będziemy się kłócić z moim K. :tak:No bo my w tygodniu wogóle się nie widzimy, bo każde ma inną zmianę i zostają nam tylko weekendy. I przyznam, że już sie do tego przyzwyczaiłam ;-)

Pierniczki gotowe :-)

Załączniki

• 100_3632.JPG
    100_3632.JPG
    68,7 KB · Wyświetleń: 41
Edysiek jak dla mnie to mistrzostwo!!!;-):tak::-)
naprawde gratuluje,masz talent z Angela:tak::-)
fanta20062 o tak dokladnie,wszystko jest ok, jak meza nie ma w domu ja wtedy wszystko sobie porobie co mam do zrobienia,no i oczywiscie spokojnie na bb popisze co mam do napisania i przeczytania,czyli wszystko mam dopiete na ostatni guzik,a jak juz jestesmy w domu razem to zeczywiscie harmonogram sie zmienia o 100%:-pi tylko ugotowac moge:-p:-D:-D

Hej dziewczyny...:-0
My wczoraj mieliśmy świętować na mieście, ale zostaliśmy w domku ( 5 rocznica- papierowa ?). Na prezent naprawiam sobie obrączkę...odbiorę w poniedziałek :-D
za weszliśmy do deichmanai kupiłam młodemu kozaki po przecenie...<lol> chyba niezły biznes skoro były o 100 zł tańsze hihi mam nadzieję, że dadzą rade :-) lubię elefanten:-) a kozaczki takie Willkommen bei Elefanten | Kinderschuhe | Kollektion
A na miasto nie poszliśmy bo ojciec we wtorek nie wytrzymał i wypił piwo ( dwa miesiące nie pił) i go trzepło i od razu problemy z brzuchem więc nie chciałam młodego im podrzucać...żeby potem nie wysłuchiwać to raz i żeby go nie widział w tym stanie. dziś muszę zrobić zapasy na awaryjna kolację wigilijną...żebyśmy na lodzie nie zostali jak by sie okazało po południu że ojciec juz świętuje i pije....Tak więc życzę udanych przygotowań i znikam na zakupy :-)

Felidae wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-)
I życze oby udało sie spędzić rodzinną Wigilie w miłej atmosferze :tak:

Ja na chwilę, bo jak dziewczyny pisały jak chłop w dom, to wszystko się przewraca o 180 stopni ;-)
Właśnie wróciliśmy z ostatnich zakupów przedświątecznych, już mam wszystko. A nawet jak nie mam to trudno, kasa sie skończyła :eek: Zostało tylko na drobne wydatki.

Edysiek pisze:
Felidae wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
biggrin.gif

I życze oby udało sie spędzić rodzinną Wigilie w miłej atmosferze
yes2.gif
tak podpisuje sie pod tym:tak::tak::tak:
wszystkiego najlepszego...:tak::tak::tak:
kozaczki szliczne...

dziewczyny a ja wariuje:eek:siedze prawie na walizkach,tzn.na pustych walizkach,na pakowanie za wczesnie:dry:
do swiat nic w takiej sytuacji nie musze przygotowywac,a chetnie bym cos zrobila...:dry:
ufffff chce juz byc w Polsce....

reklama
oj nie lubię czekania
:-)
Zyta może listę zrób tego co spakować :-D
albo poróbcie ozdoby z masy solne;-) hehe może przeżyją podróż :-)
Po świętowaliśmy wieczorkiem, wczoraj. Dziś mieliśmy iść na rynek z młodym, nacieszyć oczy oświetleniem świątecznym miasta...i nic z tego bo M właśnie go do pracy ściągają:-(

Historia Julki bardzo zasmucająca...:-( <'>

Ostatnia edycja:
Do góry