justysia85
Fanka BB :)
A ja jadłam kukurydzę, taką w kolbach ugotowaną i było ok, po papryce też, ale to zależy od dziecka![]()
Zależy,zależy
, papryke też jem i jest ok.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja jadłam kukurydzę, taką w kolbach ugotowaną i było ok, po papryce też, ale to zależy od dziecka![]()
, papryke też jem i jest ok.Ja dzis spróbowałam kalafiora. Oczywiście odrobinke. Zdziwiło mnie, bo pediatra mi kazała jeśc kalafiora i brokuły a ja sie wzbraniałam bo wg. mnie to raczej warzywa wzymające. Obaczymy co bedzie w nocy.
:-) Jabłko faktycznie przy kupkach pomaga..

.Ale pani od dzidziusiow powiedziała ,że jeść to co sie w ciąży jadło.Wiadomo,że nie do przesady ładować!!!Ja kalafiora też już próbowałam i na szczęście nic się po nim nie działo, malutka nic nie odczuła, i super bo ja kalafior bardzo lubię.
Dziewczyny,a czy Wy używacie kwasku cytrynowego albo cytryny do potraw,bo ja sie jakos boje spróbowac ze go obsypie i juz wtedy nie bede wiedziała czy to od tego czy moze od czego innego bo jestem na etapie poszukiwania alergenu,a tak mam chec cos kwasnego dowalic do buraczków,:-)
Na mojej szpitalnej rozpisce niby napisane ze cytrynka dozwolona,ale suma sumarum to jeszcze pewnie sie wstrzymam.